girl-with-rainbow-umbrella-PTUDQVN
WhatsApp Image 2020-06-14 at 14.43.57
Audrey Donate
29.12.2019

All I know is...

Voor iedereen die het nu moeilijk heeft...

In mijn omgeving en praktijk zie ik veel mensen die het nu heel erg moeilijk hebben met zichzelf en het leven. Onverwachte wendingen die er plaatsvonden het afgelopen jaar, die de boel 180 graden op zijn kop zetten. Dit kan heel verwarrend en eng aanvoelen.

Misschien heb je het gevoel dat je de grip compleet kwijt bent geraakt en dat je het niet meer snapt. En jezelf ook niet meer.... Dingen die je eerst blij maakten of vervulling gaven dienen je nu niet meer. Maar je weet niet waar je het wel zoeken moet.

Er wordt dan  totale overgave van je gevraagd.
Maar overgave, hoe moet dat dan?
Overgave = loslaten = vertrouwen.

En betekent niets meer dan oké, dit is waar ik nu sta en kennelijk moet ik hier dwars doorheen. Ik doe mijn best en ik doe wat ik kan, ik kies voor het goede en verder kan ik niks doen. Ik accepteer het NU en vertrouw erop dat het in de toekomst beter gaat. Voor nu neem ik mijn verantwoordelijkheid waar ik kan en verder geef ik het uit handen.
Dat is overgave.

Hoe zwaar het ook is waar je in zit, het komt weer goed.
Alles is altijd in verandering. En ik geloof  dat niks zomaar gebeurt.

Het waarom weet ik niet altijd, vaak kom ik daar later wel achter....soms ook niet....maar ik geloof altijd wel dat ik er weer sterker uit kom. En dat is ook echt zo. Sterker, rijker en dichter bij mijzelf.

Soms als je er midden in zit, zie je het even niet meer, maar het licht gaat weer schijnen. Het wordt weer helder.  Er openen zich weer nieuwe deuren.
Vertrouw daarop.

Soms lijkt een gebeurtenis in eerste instantie verschrikkelijk, maar het moest gebeuren om te kunnen groeien en transformeren, zodat het leven een nieuwe wending neemt die je heel veel kan brengen. Het leven geeft je kansen, mogelijkheden en geschenken in hoeken waarvan je het eerst niet voor mogelijk kon houden. Dat is in ieder geval wel hoe ik het altijd ervaar.

Mijn leven heeft gekke sprongen en wendingen genomen,  het was soms een bizarre rollercoaster, maar ik heb echt geleerd dat ik altijd weer veilig beneden kom.
Hoe dan ook.... en dat er onderweg altijd weer nieuwe inzichten komen, nieuwe mogelijkheden die zich aandienen, verrassingen en veranderingen. 

Eén van mijn mantra's is dan ook een zin uit een liedje van Alicia Keys; all i know is that everything's gonna be alright.

Ik had het gevoel dat ik dit stukje moest schrijven en al kan ik maar 1 iemand weer even moed geven dan ben ik blij!

Vertrouw dat alles goed is en goed komt en dat puzzelstukjes op hun plek vallen.

Ik help je graag in jouw reis door het leven.

Veel liefs

WhatsApp Image 2020-06-14 at 14.43.57
Audrey Donate

Laatste blogs

Gezondheid foto 2 definitef

Fuck de weegschaal!

Gepost op: 10.05.2021 | Door: Audrey Donate
creative-business-people-working-on-business-PBZ9Q9J

Professionele of persoonlijke ontwikkeling - Welke keuze maak je als HR Professional?

Gepost op: 20.07.2020 | Door: Bwerani Alvares
young-couple-being-in-a-conflict-in-the-park-72BEMF9

Liefdesverdriet in januari?
Je bent niet alleen.

Gepost op: 25.01.2020 | Door: Anna Perret