Workfulness:
Gezondheid als bedrijfsvoorwaarde

Werken als welzijn

 

Wist u dat de resultaten van uw organisatie gelijk staan aan de resultaten van de persoonlijke groei van uw werknemers?

Motivated Minds ondersteunt uw organisatie bij het creëren van een bedrijfscultuur waar binnen teams optimaal kunnen preseteren.

 

Motivated Minds brengt organisaties en medewerkers dichter bij elkaar, richting een productieve en gelukkige toekomst. Wij helpen met het creëren van een cultuur die het beste naar boven haalt in uw medewerkers, de beste resultaten stimuleert en zo het werknemerswelzijn vergroot. Dit doen we door een bedrijfscultuur te creëren waarbij de kwaliteiten, waarden, geluk en verbinding van en met de medewerker een prominente plaats krijgen binnen uw organisatie. Een goede en gezonde bedrijfscultuur creëert minder stress en levert betrokken, loyale en productieve werknemers op die kwaliteit bieden en willen doorgroeien binnen uw organisatie. Bovendien werken gelukkige medewerkers vanuit hun passies en intrinsieke motivatie, welke bijdragen aan betere resultaten en een prettige werksfeer. 

 

 

Verminder de stress op de werkvloer, stimuleer de productiviteit en verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers met ons unieke platform. 

 

 

 

Wat als werk niet...

 • alle energie uit uw werknemers zou halen?
 • vermoeidheidsklachten oplevert?
 • zorgt voor stress bij een meeting?
 • werknemers op maandag laat denken: 'Was het maar vrijdag.'
 • werknemers niet laat piekeren over de volgende meeting
 • werknemers laat twijfelen of ze wel bij de juiste werkgever werken
stress man 1
happy people

 

Wat als werk wel...

 • werknemers laat denken: 'Ik kan niet wachten tot het weekend voorbij is.' 
 • energie geeft.
 • meer zelfvertrouwen geeft.
 • aan de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers zou werken.
 • werknemers vanuit hun passie laat werken.
 • voor diepere en mooiere connecties zorgt. 
 • bijdraagt aan minder ziekteverzuim.
 • werknemers loyaler en meer betrokken maakt.

'Stress is beroepsziekte nummer één. Werkverzuim door stress kostte €2,8 miljard in 2019, en zo'n 1,3 miljoen werknemers hadden last van burn-outklachten.'

Onderzoeksinstituut TNO

 

Workfulness: Werken als welzijn.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat coachingprogramma’s bijdragen aan een verhoogde productiviteit, efficiëntie en voldoening op de werkvloer (Forbes Magazine). Bovendien vergroot coaching de kans op het behouden van de beste medewerkers (The 2016 Deloitte Millennial Survey). Coaching biedt uw organisatie niet alleen de mogelijkheid om het beste personeel aan te trekken en te behouden, maar laat hen ook van maximale waarde zijn. Wanneer uw medewerkers hun volledige potentie benutten, vanuit hun ware passie werken, beter met hun focus, energie en tijd om kunnen gaan, efficiënter leren werken en onderling beter met elkaar communiceren, is dat altijd terug te zien in de bedrijfsresultaten.

Enkele vormen van coaching uit ons assortiment

Loopbaan Coaching | Stress-Burnout Coaching | Effectiviteit Coaching | Excexutive Coaching | Outplacement Coaching | 
            (Persoonlijk) Leiderschapscoaching | Team Coaching | Lifestyle Coaching | Online Coaching | Expat Coaching

 

De vier modules.

Met Workfulness richten wij ons niet alleen op het bestrijden van de symptomen van de beroepsziektes. We helpen organisaties de focus te verleggen van bestrijding van beroepsziektes en symptomen naar de preventie hiervan. Hierdoor creërt uw organisatie een blijvende en stabiele vorm van het werknemerswelzijn. Dit doen we aan de hand van het Motivated Minds Workfulness Model. Dit model bestaat uit een viertal modules, welke de pilaren vormen voor welzijn binnen een organisatie. 

De vier modules zijn in te delen in twee hoofdcategorieën die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het microniveau (passiemanagement en persoonlijk bewustzijn), waarbij de nadruk ligt op de persoonlijke en compentie ontwikkeling van uw medewerkers en het macroniveau (organisatiebewustzijn en omgevingsbewustzijn), waarbij de nadruk ligt op de organisatie(waarden), de omgeving en de onderlinge samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en het management. Bovendien worden de onderlinge verhoudingen tussen teams, afdelingen en managers op dit niveau in kaart gebracht.

Schermafdruk 2020-01-09 12.47.55

 'Veel organisaties focussen zich op de professionele ontwikkeling, terwijl de persoonlijke net zo belangrijk is'

Jasper Scholten (schrijver van "Het Millennial Mysterie")

 

laptop_with_portal

Een unieke methode voor het creëren van
unieke medewerkers.

Naast onze vernieuwende coaching, trainingen en workshops, bieden we een online platform dat aansluit bij de moderne medewerker. Het is een platform dat uw medewerkers zal stimuleren om het geleerde daadwerkelijk in praktijk te brengen. Op dit platform kunnen uw medewerkers alles teruglezen, bespreken of in video-vorm nogmaals inzien. Informatie blijft hierdoor beter hangen en makkelijker te integreren. 

Terwijl de meeste coachorganisaties vaak proberen de groei en gedragsverandering samen te persen in een 1-daagse training of workshop, helpen wij uw organisatie om hapklare leerstof te leveren die hen helpt het nieuwe gedrag gemakkelijk en geleidelijk toe te passen.

Uw medewerkers leren hierdoor ook zichzelf aan te sturen. Dit maakt onze unieke werkwijze zo bijzonder. Bovendien is het geheel privé en bevat het praktische hulp en inzichten om mogelijke frustraties te overwinnen of verder te kunnen groeien als medewerker en als mens.

U ontvangt bij een samenwerking tot twee maanden gratis toegang tot ons online platform.

 

Enkele organisaties die u voor gingen.

3-2

Heppy1

16195273_1307799875961815_1225867163596250306_n

TSH

 

Onze unieke werkwijze voor effectieve teams.

Een goede begin is het halve werk

scan wesbite

1. Vitaliteitsscan

Ons preventie-team neemt vrijblijvend bij uw organisatie een scan af.

Deze scan helpt uw organisatie te ontdekken waar de mogelijkheden en kansen liggen voor zowel de organisatie als de medewerkers. Ook helpt de vitaliteitsscan te ontdekken wat uw medewerkers nodig hebben om vitaler, energieker en efficiënter te kunnen werken.

 

risk-management-concept-avoid-accept-reduce-and-LMK3MMT

2. Vitaliteitsplan

Naar aanleiding van deze vrijblijvende vitaliteitsscan wordt een deskundig plan samengesteld.

In dit plan, met daarin kansen en groeimogelijkheden, ontvangt u een advies en praktische tips om dit daadwerkelijk om te zetten in actie om zo de gewenste resultaten te realiseren.

group-of-young-businessmen-and-businesswomen-NEJFLMU

3. Introductie

Op locatie wordt het vitaliteitsplan toegelicht door het preventie-team.

Het team geeft een uitgebreide uitleg op basis van het advies, beantwoord al uw vragen en geeft aan hoe de implementatie van het Workfulness programma (of delen van het programma) kunnen worden toegepast binnen uw organisatie. 

 

Wat mag u van ons verwachten?

 • Uw medewerkers krijgen ongelimiteerd toegang tot onze online bibliotheek met videolessen gericht op persoonlijke ontwikkeling
 • Uw medewerkers staan wekelijks of tweewekelijks (online) in contact met hun persoonlijke coach
 • Uw medewerkers krijgen toegang tot een inspirerende online community 
 • Uw medewerkers ontvangen op locatie op maat gemaakte workshops, trainingen en cursussen die aansluiten op hun behoeften

 

Op ons Meester Je Werk platform kunnen uw medewerkers vanaf elke locatie in de wereld, 24 uur per dag werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, professionele vaardigheden of obstakels met hun persoonlijke coach of online lesmateriaal. 

 

Benieuwd wat we voor uw werknemers of organisatie kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden omtrent onze op maat gemaakte workshop-, trainings- en coachingspakketten of vraag een vitaliteitsscan aan via business@motivatedminds.nl.
Benieuwd of uw organisatie in aanmerking komt voor een subsidie?
Klik dan hier