Anna Perret

High Performance Coach
Liefde & Relatie

Liefde, tolerantie en acceptatie

Als ontwikkelingspsycholoog werk ik met koppels, gezinnen en kinderen. Ik help hen om zich individueel en samen gezond te ontwikkelen. Mijn waarde als coach is om naar ieder mens met liefde, tolerantie en acceptatie te kijken. Net zoals we ook naar onszelf zouden moeten kijken. Voor mij is het belangrijk om elkaar niet te veroordelen. Als coach probeer ik mensen dan ook uit te dagen meer begrip voor zichzelf en de ander te hebben. 

Mijn missie.

Ik heb voor mijn vak gekozen omdat ik altijd nieuwsgierig ben geweest naar de redenen waarom we doen zoals we doen. Waar komen bepaalde gedragingen, overtuigingen en patronen vandaan? Inmiddels werk ik vier jaar met veel plezier als psycholoog waarin ik cliënten coach om zichzelf, hun partner en de kinderen beter te begrijpen. Ik zou het fantastisch vinden als ik nog meer mensen kan helpen in het proces om een volwaardige en gezonde relatie op te bouwen. Als romanticus is het dan ook mijn missie mensen te helpen bij het opbouwen, herstellen en herdefiniëren van hun relatie.

Anna

Vertragen, verdragen, vertrouwen

Wat als de wereld.

Wat als de wereld een plek was waar elk mens en dier wordt gerespecteerd en geliefd. Waar je echt kon zijn wie je wilt zijn, zodat je niet angstg hoeft te zijn om je dromen en doelen na te jagen en volle potentie te benutten. Dat is een wereld waar ik graag in leef.

Waar ik jou mee kan helpen.

Ik zou het fantastisch vinden als ik mensen kan helpen in het proces om een volwaardige en gezonde relatie op te bouwen. Als romanticus is het dan ook mijn missie mensen te helpen bij het opbouwen, herstellen en (her)definieren van hun doelen, levensmissie en hun relaties.

Anna helpt je graag verder

Wil je samen met Anna werken aan jouw weg naar geluk?