Anna Perret

High Performance Coach
Liefde & Relatie

Waarom geloof je wat je gelooft? Hoe kan het dat we ons gedrag onze relaties zo laten be├»nvloeden? En waar komen al die patronen vandaan en hoe doorbreek je ze?  Ik heb voor mijn vak gekozen omdat ik altijd nieuwsgierig ben geweest naar de redenen waarom we doen zoals we doen. 

Start nu!

Werk samen met deze coach aan een betere versie van jezelf.

The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for - Bob Marley

Als ontwikkelingspsycholoog werk ik met koppels, gezinnen en kinderen. Ik help hen om zich individueel en samen gezond te ontwikkelen. Mijn waarde als coach is om naar ieder mens met liefde, tolerantie en acceptatie te kijken. Net zoals we ook naar onszelf zouden moeten kijken. Voor mij is het belangrijk om elkaar niet te veroordelen. Als coach probeer ik mensen dan ook uit te dagen meer begrip voor zichzelf en de ander te hebben. 

Mijn missie 

Ik heb voor mijn vak gekozen omdat ik altijd nieuwsgierig ben geweest naar de redenen waarom we doen zoals we doen. Waar komen bepaalde gedragingen, overtuigingen en patronen vandaan? Inmiddels werk ik drie jaar met veel plezier als psycholoog waarin ik cliënten coach om zichzelf, hun partner en de kinderen beter te begrijpen. Ik zou het fantastisch vinden als ik nog meer mensen kan helpen in het proces om een volwaardige en gezonde relatie op te bouwen. Als romanticus is het dan ook mijn missie mensen te helpen bij het opbouwen, herstellen en herdefiniëren van hun relatie. 

Anna

What if the world.. was a place where every human and animal is respected and loved.

Testimonials

Collega van Anna: “Ze is vrolijk en veelzijdig. Ze neemt gemakkelijk leiding in het werk met haar jonge en oudere cliënten. Ze benadert ze positief en met compassie. Ze is nieuwsgierig en leergierig en daardoor is ze van vele markten thuis.”

Collega van Anna: “Ze is zorgzaam en betrokken in de relaties met de mensen om zich heen. En vooral: ze laat zich niet door mooie woorden in de maling nemen, maar komt met een heldere en stevige mening als ze denkt dat het beter kan. Anna heeft een groot inlevingsvermogen en toont vertrouwen in degenen met wie ze werkt en leeft.”

 

 

 

Anna helpt je graag verder

Wil je samen met Anna werken aan jouw weg naar geluk?

Motivated Minds©

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten die zorgen voor jouw persoonlijke groei.
contact: info@motivatedminds.nl Motivated Minds houdt net zoals jij van socializen. Start dus vandaag jouw leerreis via onze sociale mediakanalen.
2019 Motivated Minds