Audrey Donate

High Performance Coach
Voeding & Gezondheid

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt, maar ook veel overwonnen. Om mijn pijn te verdoven en meer zelfvertrouwen te voelen, ben ik op jonge leeftijd verslaafd geraakt aan alcohol. Alcohol werd mijn medicijn dat in eerste instantie goed leek te werken, maar uiteindelijk keerde het 'medicijn' zich tegen mij. Ik heb veel verloren maar raakte door de drank vooral mijzelf kwijt.

Bodem van de put.

Op de bodem van de put keek ik tenslotte de dood in de ogen. Ik had niets meer te verliezen en had me nog nooit zo slecht gevoeld. Toen voelde ik een kracht in mij die me vertelde dat dit niet mijn leven was. Dat er nog zoveel moois op mij wachtte. Dat ik het waard was om nu echt te kiezen voor het goede en te geloven in mijzelf. Dat werd het begin van mijn nieuwe leven en sinds die dag ben ik clean. Stap voor stap begon ik te herstellen. Ik omringde me met goede mensen en begon andere keuzes te maken. Ik wilde weer goed voor mijzelf zorgen en begon te sporten en gezonder te eten. Voeding werd mijn nieuwe medicijn. Doordat ik merkte wat een impact gezonde voeding op mijn lichaam en geest had, volgde ik twee studies; orthomoleculaire voeding en gewichtscoaching. Ik was zo verbaasd hoe veel voeding kon doen, dat ik besloot anderen ook te helpen.

Lijntje naar boven.

Ik bleek vooral cliënten aan te trekken bij wie er meer nodig was dan een gezond voedingsplan; hun uitdagingen lagen dieper. Om ze beter te kunnen helpen volgde ik de opleiding tot energetisch therapeut. Van jongs af aan heb ik al een 'lijntje met boven', maar het maakte me destijds angstig en met de drank onderdrukte ik mijn gave. Tijdens de opleiding tot energetisch therapeut ging mijn lijntje weer helemaal open en ik kon mijn cliënten nu ook helpen op zielsniveau.

Audrey rechts rechts

"Turn your scars into stars"

Wat als de wereld.

Voor mij is een perfecte wereld een wereld waarin we leven en geven vanuit liefde. En vanuit liefde en respect onze keuzes maken. Ik wil heel graag mensen inspireren om door middel van hun voedingskeuzes niet alleen hun eigen leven mooier te maken, maar ook de wereld om hen heen.

Waar ik jou mee kan helpen.

Tijdens mijn ontwakingsproces volgde ik opleidingen tot coach. Het hielp mijzelf te helen, maar ik wist dat ik er op een dag ook anderen mee zou helpen. Ik wil een voorbeeld zijn voor iedereen die iets soortgelijks meemaakt. Doordat ik zoveel heb overwonnen kan ik anderen nu met liefde en empathie helpen om gezond, fit, stralend en vol liefde en flow door het leven te gaan.
Maar ik ben ook altijd eerlijk en durf mensen een spiegel voor te houden en bewustwording te creëren. Dat is het begin van verandering. Ik heb mijn eigen licht gevonden en help jou graag om jouw licht te vinden.

Audrey helpt je graag verder

Wil je samen met Audrey werken aan jouw weg naar geluk?

Blogs van Audrey Donate

happy-couple2

Liefde maakt alles goed.

Gepost op: 18.12.2019 | Door: Audrey Donate
Een mooie romantische liefdesrelatie begint bij echt houden van jezelf.
girl-with-rainbow-umbrella-PTUDQVN

All I know is

Gepost op: 29.12.2019 | Door: Audrey Donate
Voor iedereen die het nu moeilijk heeft...In mijn omgeving en praktijk zie ik veel mensen die het nu heel erg moeilijk hebben met zichzelf en het leven. Onverwachte wendingen die er plaatsvonden het afgelopen jaar, die de boel 180 graden op zijn kop ...
Gezondheid foto 2 definitef

Fuck de weegschaal!

Gepost op: 10.05.2021 | Door: Audrey Donate
Van mij mag je je weegschaal het raam uit kieperen.Waarom?Omdat zo'n getal meestal niet zo heel veel zegt.Maar wel je dag helemaal kan maken of breken.Zoveel mensen, vooral vrouwen staan elke dag (of wel meerdere keren) op de weegschaal. En raken in ...

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.