Audrey Donate

High Performance Coach
Voeding & Gezondheid

Nadat ik jarenlang heb geleefd op een dieet van alcohol en sigaretten besloot ik 9 jaar geleden het roer om te gooien en te kiezen voor mijzelf en mijn gezondheid. Gezond eten werd mijn sleutel naar een vervullend leven. Doordat ik zelf mijn issues heb overwonnen kan ik juist heel goed anderen helpen.

Start nu!

Werk samen met deze coach aan een betere versie van jezelf.

"Je grootste schat hier op aarde, dat is toch echt wel je gezondheid"

Ik heb een beschermengel. Dat geloof ik echt. Nadat ik tal van opnames en therapieën achter de rug had, veranderde op 12 juli 2010 mijn leven. Ik ben Audrey Donate, 32 jaar. Ik werk sinds een aantal jaren als (life)coach, voedingsdeskundige, energetisch therapeut en als medium waarbij ik ook tarot kaarten gebruik.

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt, maar ook veel overwonnen. Om mijn pijn te verdoven en meer zelfvertrouwen te voelen, ben ik op jonge leeftijd verslaafd geraakt aan alcohol. Alcohol werd mijn medicijn dat in eerste instantie best goed werkte, maar uiteindelijk keerde het medicijn zich tegen mij. Ik heb veel verloren maar raakte door de drank vooral mijzelf kwijt.

Bodem van de put

Op de bodem van de put keek ik tenslotte de dood in de ogen. Ik had niets meer te verliezen en had me nog nooit zo slecht gevoeld. Toen voelde ik een kracht in mij die me vertelde dat dit niet mijn leven was. Dat er nog zoveel moois op mij wachtte. Dat ik het waard was om nu echt te kiezen voor het goede en te geloven in mijzelf. Dat werd het begin van mijn nieuwe leven en sinds die dag ben ik clean. Stap voor stap begon ik te herstellen. Ik omringde me met goede mensen en begon andere keuzes te maken. Ik wilde weer goed voor mijzelf zorgen en begon te sporten en gezonder te eten. Voeding werd mijn nieuwe medicijn. Doordat ik merkte wat een impact gezonde voeding op mijn lichaam en geest had, volgde ik twee studies; orthomoleculaire voeding en gewichtscoaching. Ik was zo verbaasd hoe veel voeding kon doen, dat ik besloot anderen ook te helpen.

Lijntje naar boven

Ik bleek vooral cliënten aan te trekken bij wie er meer nodig was dan een gezond voedingsplan. Hun problemen lagen dieper. Om ze beter te kunnen helpen volgde ik de opleiding tot energetisch therapeut. Van jongs af aan heb ik al een 'lijntje met boven', maar het maakte me destijds angstig en de drank onderdrukte deze gave ook. Tijdens de opleiding energetische therapie ging mijn lijntje weer helemaal open en ik kon mijn cliënten nu ook helpen op zielsniveau. 

Ontwaken

In 2015 kocht ik met mijn vriend een huis en had ik een goed lopende praktijk. Mijn leven leek perfect maar ik was niet helemaal gelukkig. Na een inbraak, een operatie en het stuk lopen van mijn relatie belandde ik in een burn-out. Het was een heftige periode, maar ik voelde diep van binnen vertrouwen. Het voelde alsof dit bij mijn plan hoorde, en dat het móest gebeuren. En dat was ook zo. Het was het begin van mijn ontwaken. Mijn perceptie van mijn leven veranderde en stukjes van mijn oude ik brokkelde af. Het voelde eng, maar ook juist. Een proces waar ik sterker uit ben gekomen.

Audrey web 1

Als coach

Sindsdien voel ik meer liefde en licht, minder oordeel en meer ruimte in mijn hart. Tijdens mijn ontwakingsproces volgde ik opleidingen tot coach. Het hielp mijzelf te helen, maar ik wist dat ik er op een dag ook anderen mee zou helpen. Ik wil een voorbeeld zijn voor iedereen die iets soortgelijks meemaakt. Doordat ik zoveel heb overwonnen kan ik anderen nu met liefde en empathie helpen om gezond, fit, stralend en vol liefde en flow door het leven te gaan. Maar ik ben ook altijd eerlijk en durf mensen een spiegel voor te houden en bewustwording te creëren. Dat is het begin van verandering. Ik heb mijn eigen licht gevonden en help jou graag om jouw licht te vinden.

What if the world..

Voor mij is een perfecte wereld een wereld waarin we leven en geven vanuit liefde. Vanuit liefde en respect onze keuzes maken. Ik wil heel graag mensen inspireren om door middel van hun voedingskeuzes niet alleen hun eigen leven mooier te maken, maar ook de wereld om hen heen. 

Audrey helpt je graag verder

Wil je samen met Audrey werken aan jouw weg naar geluk?

Blogs van Audrey Donate

Gezondheid foto 2 definitef

Fuck de weegschaal.

Gepost op: 13.06.2019 | Door: Audrey Donate
Wees jezelf Van mij mag je je weegschaal het raam uit kieperen. Waarom? Omdat zo'n getal meestal niets zegt. Maar wel je dag helemaal kan maken of verpesten. Zoveel mensen, vooral vrouwen, staan iede...

Motivated Minds©

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten die zorgen voor jouw persoonlijke groei.
contact: info@motivatedminds.nl Motivated Minds houdt net zoals jij van socializen. Start dus vandaag jouw leerreis via onze sociale mediakanalen.
2019 Motivated Minds