Cornelis de Leen

High performance coach - Financiƫn

Start nu!

Werk samen met deze coach aan een betere versie van jezelf.

Weet waar je heen wilt en begin te lopen. Uiteindelijk bereik je je doel.

Als je me vraagt wie ik ben haal ik het antwoord terug uit de feedback die ik kreeg van anderen tijdens de NLP practisioner opleiding. Die antwoorden motiveren me nog iedere dag om door te gaan met wat ik doe: positief, leergiering, warm, toegankelijk en bereid om uit te leggen. Nadat ik die feedback kreeg, schreef ik voor mezelf een regel op: Echt mezelf. Vol liefde met moed trotseer ik dienstbaarheid. Vol passie ga ik het avontuur aan. Cor. 

Hard werken

Op jonge leeftijd was ik idolaat van voetbal en ik startte bij de voetbalclub in mijn dorp. Mijn opa betaalde mijn tenue en mijn schoenen waren tweedehands. Ik speelde linksbuiten en werd al vroeg betrokken bij het begeleiden van jongere elftallen. Ik voelde me er thuis. Maar bij ons in huis was het niet echt een thuis en dus zocht ik dat bij vrienden en hun ouders.

Ik volgde de ABO (algemene basis opleiding) bij de KNVB, maar moest gedwongen naar een lokale school omdat deze een boekenfonds had. Mijn ouders konden de boeken voor school niet betalen. Gelijktijdig startte ik met allerlei baantjes: Bij de lokale autodealer, op de markt en als hulp achter de bar van de voetbalclub. Ik bezorgde in de ochtend de Trouw en de Volkskrant en in de avonden het Leidsch Dagblad. 

De weg naar succes

Op mijn 15e kocht ik mijn eerste boek: De weg naar succes. Daar begon mijn passie en die heeft me 38 jaar later laten samenwerken met een paar van de grootste coaches en inspiratoren van de wereld: T. Harv Eker, Nick Vuijc, Les Brown, the Wolf of Wallstreet Jordan Belfort en vele anderen. 

Je bent dichterbij jezelf door te doen wat je leuk vindt en tegelijkertijd anderen kunt helpen. Toen ik twee en een half jaar geleden na een gewelddadige overval te maken kreeg met een enorme uitdaging om mezelf weer op te rapen en alle tegenslag te aanvaarden, bleef ik gepassioneerd om les te geven voor de klas als vrijwilliger. De vragen en verhalen van de jongeren inspireerde me om ze te helpen hun eigen pad in het leven te gaan. Ik was op mijn rug gevallen, kon de sterren zien, en stond weer op om door te gaan als nooit tevoren. 

Cor 3

Cor als coach

Ik kan je helpen inzicht te krijgen in hoe systemen zoals geld werken. En hoe jouw overtuigingen en aannames je belemmeren het goed in te zetten en andere doelen te behalen. Ik laat je zien dat ze ook mogelijkheden bieden, en dat juist je belemmeringen nieuwe kansen kunnen zijn.

What if the world.. would be a better and more honest place where people dare to say more and tell more about who they are, where they come from and what they are looking for. And if we could only listen and be in the conversation with them, a realm of new possibilities would occur instantly.

Cor helpt je graag verder

Wil je samen met Cor werken aan jouw weg naar geluk?

Motivated Minds©

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten die zorgen voor jouw persoonlijke groei.
contact: info@motivatedminds.nl Motivated Minds houdt net zoals jij van socializen. Start dus vandaag jouw leerreis via onze sociale mediakanalen.
2019 Motivated Minds