Cornelis de Leen

High Performance Coach
Meester Je Leven

Als je me vraagt wie ik ben haal ik het antwoord terug uit de feedback die ik kreeg van anderen tijdens mijn NLP practisioner opleiding. Die antwoorden motiveren me nog iedere dag om door te gaan met wat ik doe: positief, leergiering, warm, toegankelijk en bereid om uit te leggen. Nadat ik die feedback kreeg, schreef ik voor mezelf een regel op: Ga altijd vol passie het avontuur aan.

Hard werken.

In mijn ouderllijk huis was het niet echt een thuis en dus zocht ik dat bij vrienden en hun ouders. Ik volgde de ABO (algemene basis opleiding) bij de KNVB, omdat coachen mijn passie was. Mijn ouders konden de boeken voor school in de stad niet betalen. Ik wel toch besloten ze me naar een lokale school te sturen. Dit motiveerde mij. Om die reden startte ik met allerlei baantjes: bij de lokale autodealer, op de markt en als hulp achter de bar van de voetbalclub. Ik bezorgde in de ochtend de Trouw en de Volkskrant en in de avonden het Leidsch Dagblad. Ik droomde om van krantenjongen het tot miljonair te schoppen.

Ik volgde de ABO (algemene basis opleiding) bij de KNVB, omdat coachen mijn passie is. Mijn ouders konden de boeken voor school in de stad niet betalen. Ik wel toch besloten ze me naar een lokale school te sturen. Dit motiveerde mij. Om die reden startte ik met allerlei baantjes: bij de lokale autodealer, op de markt en als hulp achter de bar van de voetbalclub. Ik bezorgde in de ochtend de Trouw en de Volkskrant en in de avonden het Leidsch Dagblad. Ik droomde om van krantenjongen het tot miljonair te schoppen.

 

De weg naar succes.

Op mijn 15e kocht ik mijn eerste boek: De weg naar succes. Daar begon mijn passie en die heeft me 38 jaar later laten samenwerken met een paar van de grootste coaches en inspiratoren van de wereld: T. Harv Eker, Nick Vuijc, Les Brown, the Wolf of Wallstreet Jordan Belfort en vele anderen. 

Je bent dichterbij jezelf door te doen wat je leuk vindt en tegelijkertijd anderen kunt helpen. Toen ik twee en een half jaar geleden na een gewelddadige overval te maken kreeg met een enorme uitdaging om mezelf weer op te rapen en alle tegenslag te aanvaarden, bleef ik gepassioneerd om les te geven voor de klas als vrijwilliger. De vragen en verhalen van de jongeren inspireerde me om ze te helpen hun eigen pad in het leven te gaan. Ik was op mijn rug gevallen, kon de sterren zien, en stond weer op om door te gaan als nooit tevoren. 

Cor foto rechts

Weet waar je heen wilt en start met lopen, uiteindelijk bereik je je doel.

Wat als de wereld.

Wat als de wereld een betere en eerlijke plek is voor mensen die durven te vertellen wie ze zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naar op zoek zijn. En als we alleen maar konden luisteren en met hen in gesprek konden zijn, zou er onmiddellijk een rijk aan nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Waar ik je mee kan helpen.

Als coach kan ik met inzicht en reflectie wie je werkelijk bent en hoe jouw overtuigingen en aannames je kunnen belemmeren, maar ook hoe je dit weg kunt nemen, ze af kunt zwakken of kuntt vervangen. En ik wil jou ook juist laten zien welke mogelijkheden en nieuwe kansen schuilen in jouw ogenschijnlijk beperkende gedachten.

Cor helpt je graag verder

Wil je samen met Cor werken aan jouw weg naar geluk?