David Arrindell

High Performance Coach Meester Je Leven

Ik geloof dat iedereen een sweetspot heeft waar betekenis, passie en talent samenkomen. Bovendien ben ik van mening dat het essentieel is om hier gedurende je hele carrière jezelf te blijven ontwikkelen en te ontdekken. 

Mijn werk als coach.

Ik werk samen met Motivated Minds, omdat ook ik geloof dat coaching en persoonlijke ontwikkeling oneindig kunnen doorgaan. En daarnaast vind ik dat coaching en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn en moet blijven. 

Ik heb namelijk zelf in mijn leven ervaren hoe waardevol een coach is. Als dertiger ben ik namelijk vaker tegen de lamp gelopen in het maken van keuzes of in de zoektocht naar een volgende stap. En daarom weet ik dat sparren met iemand die even losstaat van de situaties en je emoties heel waardevol is, omdat je vaak op zoek bent naar het antwoord, maar een coach laat je het antwoord vinden door het stellen van de juiste vragen. Met deze unieke ontdekking besloot ik daarom ook op een post HBO coachingsopleiding te gaan doen. 

David 2

"Ga opzoek naar de juiste vragen in je leven, dan kom je het antwoord vanzelf tegen"

David 3

Waar ik je mee kan helpen.

Mijn coaching kenmerkt zich als persoonlijk, resultaatgericht, praktisch en vanuit een positieve energie. Ik geloof dat vrijwel alles mogelijk is en tegelijkertijd dat je moet kunnen genieten van dat wat er nu al is. Het zoeken en het vinden van de juiste balans bij jou is mijn kracht, zodat je niet alleen jezelf, maar ook de wereld om je heen meer lief zult hebben. 

Want als je aan mij zou vragen wat de wereld nodig zou hebben dan zou ik het iedereen gunnen om zijn unieke identiteit te vinden om impact te maken in de wereld. 

David helpt je graag verder

Wil je samen met David werken aan jouw weg naar geluk?