David Arrindell

High Performance Coach
Meester Je Leven

Ik geloof dat iedereen werk kan vinden waarin betekenis, plezier en succes samenkomen. Hoe mooi zou het zijn als we allemaal iets doen waarin je jouw unieke talenten kunt delen en iets moois kan terug geven aan deze wereld? Als trainer en coach vind ik zelf betekenis in het inspireren van mijn coachees zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en mooie dingen terug kunnen geven aan hun omgeving. 

Mijn werk als coach.

Ik werk samen met Motivated Minds omdat wij beiden geloven dat persoonlijke ontwikkeling nooit af is en dat hulp hierbij voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zelf ben ik regelmatig tegen de lamp gelopen in het maken van keuzes en in mijn zoektocht naar volgende stappen. Ik weet dat het essentieel is om iemand te hebben die je even out of the box kan laten denken door scherpe vragen te stellen en je te motiveren opzoek te gaan naar de antwoorden. 

En daarom weet ik dat sparren met iemand die even losstaat van de situaties en je emoties heel waardevol is, omdat je vaak op zoek bent naar het antwoord. Een coach laat je het antwoord vinden door het stellen van de juiste vragen. Met deze unieke ontdekking besloot ik daarom ook op een post HBO coachingsopleiding te gaan doen. 

David 2

"Ga opzoek naar de juiste vragen in je leven, dan kom je het antwoord vanzelf tegen"

David 3

Waar ik je mee kan helpen.

Mijn coaching kenmerkt zich als persoonlijk, resultaatgericht, praktisch en vanuit een positieve energie. Ik geloof dat vrijwel alles mogelijk is en dat je tegelijkertijd moet kunnen genieten van dat wat er al is. Ik zoek daarom in mijn coaching altijd naar de balans tussen het effectiever inzetten van jezelf en daarnaast jezelf en de wereld om je heen meer lief te hebben zoals die is.

Want als je aan mij zou vragen wat de wereld nodig zou hebben dan zou ik het iedereen gunnen om zijn unieke identiteit te vinden om impact te maken in de wereld. 

David helpt je graag verder

Wil je samen met David werken aan jouw weg naar geluk?

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.