Fleury Posthuma

High Performance Coach
Meester Je Leven

Ik ben Fleury Posthuma, sta midden in het leven en ben volop aan het genieten van wat het mij te bieden heeft. Ik vind het belangrijk om in dit leven te reflecteren op mezelf, uitdagingen aan te gaan en hier liefdevol en met compassie mee om te gaan. Ik vind het belangrijk om volledig bewust te leven, zowel in werk als privé. Mijn kernwaarden zijn verbondenheid, energiek, loyaliteit en spiritualiteit. Hoe dit samen komt als High Performance Coach bij Motivated Minds is dat ik ook jou graag help op een dieper niveau naar jezelf te kijken, samen te ontdekken waar je tegenaan loopt en hoe je dit op een positieve manier kunt transformeren of van kunnen leren, zodat jij het leven gaat leiden dat past bij jouw waarden en identiteit.

In 2016-2017 liep ik tegen een burn-out aan. Dit was ook het moment waarop ik besefte dat ik de afgelopen jaren continu over mijn eigen grenzen ben gegaan, dat ik niet meer heb geluisterd naar wat ik en mijn lichaam nodig hadden. Ik begon steeds verder van mezelf af te staan waardoor ik ook niet meer kon voelen wat ik nodig had. Het werd zelf zo heftig dat ik te maken kreeg met angst, paniek en fysieke klachten.

Waarom ben ik gaan coachen.

Na gesprekken te hebben gehad met verschillende hulpverleners, coaches en psychologen besloot ik om in februari 2018 de NLP Practitioner opleiding te volgen. Tijdens mijn reis door persoonijke ontwikkeling ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte niet alleen steeds meer over mezelf maar ook over anderen en hun gedrag, hoe ik in het leven stond en hoe ik positieve maar ook negatieve energie aantrok. Ik ervaarde daardoor meer rust en controle en wist hoe ik mijn leven succesvol kon inrichten. Dit was de start van mijn reis door de wereld van persoonlijke ontwikkeling.

Ik voelde sterk de behoefte om me nog meer te ontwikkelen, nog meer trainingen te volgen. Ik ben van mening dat je nooit uitgeleerd raakt als mens en dat ik nog zoveel kan en wil leren. En daarbij voel ik wel dat ik genoeg kennis heb om jou te helpen, te inspireren en te begeleiden door jouw reis.

0C77D3AF-70CA-4F41-B058-2202C76CC888

In kwetsbaarheid zit kracht

Wat als de wereld.

Wat als de wereld een plek zou zijn waarin we liefdevol met de mens en natuur omgaan, waar we elkaar helpen, ondersteunen en samen zorgen voor een maatschappij waar liefde, continuïteit en empathie centraal staat. Hoe ik als coach hierin kan bijdragen is om mensen bewust te maken van hun eigen gedrag, blokkades en overtuigingen waardoor ze dit op een positieve manier kunnen veranderen en op die manier ook anders naar hun medemens gaan kijken. Zo kan iedereen van uit liefde en kracht een bijdrage leveren aan een mooiere wereld.

Fleury

Waar kan ik jou mee helpen.

Met mijn coaching en workshops probeer ik jou uit te dagen om naar binnen te keren en te ervaren welke blokkades, overtuigingen en emoties er in jou zitten die aandacht nodig hebben. Op het moment dat het er namelijk mag zijn en je er aandacht aan besteed, kan het ook daadwerkelijk gaan helen. Zo kan je op een positieve en liefdevolle manier en zonder interne belemmeringen jouw leven leiden zoals jij dat wilt.

Je ervaart in ieder geval de compassie, zelfreflectie en leiderschap die je zullen helpen om je leven in te richten zoals jij die voor ogen hebt.

Dit betekent niet dat er geen obstakels meer op je pad zullen komen, maar je wordt weerbaarder en kan er beter mee omgaan. Ook kan je sneller aanvoelen wat jij hierin nodig hebt en wat je hierin te doen hebt.

Fleury helpt je graag verder

Wil je samen met Fleury werken aan jouw weg naar geluk?

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom inspireren we met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten, zoals het Meester Je Leven programma, die zorgen voor persoonlijke groei.

 

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.