Katarina
Barnak

High Performance Coach
Carriere & Business

Volgende bestemming.

En geloof me, ik weet als geen ander hoe eenzaam en machteloos je kunt voelen. Van die situaties waar je heel graag uit wilt komen maar wat soms niet lijkt te lukken. In dit soort situaties is het fijn als je iemand je helpt om het pad te zien en je daarlangs mee kan nemen. Iemand die je een hand kan aanreiken en je helpt om de zin van jouw bestaan weer te vinden.

Na de geboorte van mijn dochter kreeg ik een burn-out. Het voelde alsof ik een flinke klap tegen mijn hoofd kreeg en dat ik na 32 jaar uit een diepe slaap ontwaakte. Voor het eerst in mijn leven voelde ik mij machteloos, verloren en zonder bestemming. Ik dacht dat ik het goed voor elkaar had; een prachtige baan, een prachtgezin, mooi huis en alles wat mijn hart begeerde. Toch gaf dit leven mij geen voldoening. Na mijn herstel nam ik afscheid van mijn baan en ging ik zonder 'kompas' op zoek naar mijn volgende bestemming. Onderweg ontmoette ik mensen en las ik veel boeken die mij inspireerden om een opleiding te gaan volgen tot loopbaancoach. Tijdens mijn opleiding ben ik de confrontatie met mezelf aangegaan. Ik begon in te zien wat zin geeft aan mijn bestaan.

Werken als coach.

Na afronding van mijn opleiding had ik maar één doel en dat is om als coach zoveel mogelijk mensen te helpen om angsten, onzekerheden en belemmeringen onder ogen te krijgen en teneinde te overwinnen. Zodat ze hun doelen realiseren om energiek, gelukkig en voldaan in het leven komen te staan. Daarom heb ik nu samen met Motivated Minds de missie om zoveel mogelijk mensen op persoonlijk en mentaal vlak te laten groeien en ze bij te staan in de transformatie naar geluk en succes.

Kat rechts

Dans met de angst, flirt met je hart, durf te dromen en maak je leven onweerstaanbaar.

Wat als de wereld.

Wat als we in een wereld zouden leven waar iedereen zijn leven zou leiden vanuit dankbaarheid, eigen waarden en kracht. Mijn rol als coach hierin is om mensen te helpen inzicht te krijgen in wie ze van nature zijn en wat zin geeft aan hun bestaan. Zodat ze het leven vanuit hun eigen kracht gaan leiden.

Testimonials

Client: “Katarina verstaat haar vak! Ze heeft mij niet alleen meer inzicht gegeven in mijzelf, ik weet nu waar mijn kracht ligt, wat ik kan en wat mij gelukkig maakt. Ze heeft mijn ogen geopend en ik sta nu veel dichter bij mijzelf. Ik kan dit iedereen aanbevelen en zou het zo weer overdoen.”

Client: “Katarina is een prettige persoonlijkheid, stelt je op je gemak en weet tevens in een gesprek feilloos tot de kern door te dringen. Ze laat je zelf nadenken over je dilemma’s en hoe je zelf tot verhelderende antwoorden/beslissingen kunt komen. Het heeft mij veel goede inzichten in mezelf gegeven.”

Client: “Katarina is open, geïnteresseerd, goed in het beredeneren en kritisch, waardoor ik op een fijne manier mijn verhaal kwijt kon. Ze weet de drempel laag te houden zodat er een prettige en open sfeer ontstaat. Dit heeft bijgedragen aan een ‘vertrouwd’ gevoel waardoor ik mezelf meer open kan opstellen.”

Waar ik jou mee kan helpen.

Wat als we in een wereld zouden leven waar iedereen zijn leven zou leiden vanuit dankbaarheid, eigen waarden en kracht. Mijn rol als coach hierin is om mensen te helpen inzicht te krijgen in wie ze van nature zijn en wat zin geeft aan hun bestaan. Zodat ze het leven vanuit hun eigen kracht gaan leiden.

Katarina helpt je graag verder

Wil je samen met Katarina werken aan jouw weg naar geluk?

Blog 3 carriere

Werk jij voor geld, je plezier of beide?

Gepost op: 11.10.2019 | Door: Katarina Barnak
"Werken is iets dat je doet om geld te verdienen. Als je het naar je zin hebt, dan is dat mooi meegenomen". Komt dit je bekend voor?  In mijn geval is het namelijk wel jaren zo geweest. Een paar jaar geleden had ik een prach...
Blog 3 foto katarina

Leef jij je leven of leeft het leven jou?

Gepost op: 21.10.2019 | Door: Katarina Barnak
Misschien herken je dit wel,  dat de tijd voorbij vliegt als je het naar je zin hebt, maar misschien herken je dit ook wel... dat je opeens kan schrikken van het feit hoe laat het is.Zo was ik laatst in gesprek met een hele goede vrien...

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.