Katarina Barnak

High performance coach - Carrière en business

Mensen om me heen omschrijven me als toegankelijk, resultaatgericht, geïnteresseerd en een doorzetter. Dat klopt ook wel, want hoe je leven soms ook loopt, ik vind dat je altijd door moet blijven gaan. Er zijn altijd momenten in je leven dat je de kracht niet meer lijkt te hebben en de moed wilt opgeven om te blijven vechten. Ik zie het als de kunst om juist uit die momenten nieuwe mogelijkheden te creëren. Door van die momenten te leren, groei je als mens.

Start nu!

Werk samen met deze coach aan een betere versie van jezelf.

If today were the last day of your life, would you want to do what you are about to do today? - Steve Jobs

Volgende bestemming

En geloof me, ik weet als geen ander hoe eenzaam en machteloos je kunt voelen. Van die situaties waar je heel graag uit wilt komen maar wat soms niet lijkt te lukken. In dit soort situaties is het fijn als je iemand hebt die jouw weg daar uit kan faciliteren. Je een hand kan aanreiken en je helpt om de zin van jouw bestaan weer te vinden. Na de geboorte van mijn dochter kreeg ik een burn-out. Het voelde alsof ik een flinke klap tegen mijn hoofd kreeg en dat ik na 32 jaar uit een diepe slaap ontwaakte. Voor het eerst in mijn leven voelde ik mij machteloos, verloren en zonder bestemming. Ik dacht dat ik het goed voor elkaar had; een prachtige baan, een prachtgezin, mooi huis en alles wat mijn hart begeerde. Toch gaf dit leven mij geen voldoening. Na mijn herstel nam ik afscheid van mijn baan en ging ik zonder 'kompas' op zoek naar mijn volgende bestemming. Onderweg ontmoette ik mensen en las ik veel boeken die mij inspireerden om een opleiding te gaan volgen tot loopbaancoach. Tijdens mijn opleiding ben ik de confrontatie met mezelf aangegaan. Ik begon in te zien wat zin geeft aan mijn bestaan.

Katarina web 2

Werken als coach

Na afronding van mijn opleiding had ik maar één doel en dat is om als coach zoveel mogelijk mensen te helpen om angsten, onzekerheden en belemmeringen onder ogen te krijgen en teneinde te overwinnen. Zodat ze hun doelen realiseren om energievol, gelukkig en voldaan in het leven te komen te staan. Daarom heb ik nu samen met Motivated Minds de missie om zoveel mogelijk mensen op persoonlijk en mentaal vlak te laten groeien en ze bij te staan in de transformatie naar geluk en succes.

Testimonials

Client: “Katarina verstaat haar vak! Ze heeft mij niet alleen meer inzicht gegeven in mijzelf, ik weet nu waar mijn kracht ligt, wat ik kan en wat mij gelukkig maakt. Ze heeft mijn ogen geopend en ik sta nu veel dichter bij mijzelf. Ik kan dit iedereen aanbevelen en zou het zo weer overdoen.”

Client: “Katarina is een prettige persoonlijkheid, stelt je op je gemak en weet tevens in een gesprek feilloos tot de kern door te dringen. Ze laat je zelf nadenken over je dilemma’s en hoe je zelf tot verhelderende antwoorden/beslissingen kunt komen. Het heeft mij veel goede inzichten in mezelf gegeven.”

Client: “Katarina is open, geïnteresseerd, goed in het beredeneren en kritisch, waardoor ik op een fijne manier mijn verhaal kwijt kon. Ze weet de drempel laag te houden zodat er een prettige en open sfeer ontstaat. Dit heeft bijgedragen aan een ‘vertrouwd’ gevoel waardoor ik mezelf meer open kan opstellen.”

What if the world.. 

Wat als we in een wereld zouden leven waar iedereen zijn leven zou leiden vanuit dankbaarheid, eigen waarden en kracht. Mijn rol als coach hierin is om mensen te helpen inzicht te krijgen in wie ze van nature zijn en wat zin geeft aan hun bestaan. Zodat ze het leven vanuit hun eigen kracht gaan leiden.

Katarina helpt je graag verder

Wil je samen met Katarina werken aan jouw weg naar geluk?

Motivated Minds©

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten die zorgen voor jouw persoonlijke groei.
contact: info@motivatedminds.nl Motivated Minds houdt net zoals jij van socializen. Start dus vandaag jouw leerreis via onze sociale mediakanalen.
2019 Motivated Minds