Kevin Mac Donald

High Performance Coach
Liefde & Relatie

Ik verdiep mij al jaren in persoonlijke ontwikkelingen. Het is een passie geworden om mezelf te ontwikkelen maar anderen te helpen groeien. Bovendien is mijn vriendin, Anna Perret - ook High Performance Coach bij Motivated Minds en daarnaast actief als psycholoog. Als psycholoog is ze getraind in het omgaan met emoties en overtuiginen en patronen van anderen, dus ook die van mij. In het begin van onze relatie kon ik mij daarom weleens geïntimideerd voelen. Als gevolg hiervan ben ik me bezig gaan houden met de vraag: "Waarom denk ik wat ik denk en hoe komt het dat ik mij voel zoals ik mij voel?"

Voortdurende zoektocht.

In mijn (nog steeds voortdurende) zoektocht heb ik al heel wat lessen geleerd om niet alleen mezelf maar ook mijn partner beter te begrijpen. Hierdoor gingen we beter met elkaar communiceren. En het ging helemaal niet om ingewikkelde protocollen en psychologische trucjes. Het aanpassen van een aantal basis overtuigingen en patronen heeft de kwaliteit van onze relatie enorm verbeterd. Behalve dat ik mijn relatie graag goed hou, is er nog een reden dat ik hier zo gedreven mee aan de slag ging. Voor mij is progressie namelijk heel belangrijk. Iedere dag wil ik een beetje slimmer, sterker en wijzer worden. Ik probeer daarom vooral mezelf dagelijks te (laten) coachen, om steeds een betere versie van mezelf te worden. Door mijn zoektocht heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan, waarvan ik weet dat ik anderen hetzelfde kan geven. En tot op de dag van vandaag ben ik daar dagelijk mee beizg en lees ik veel boeken over metorschap en coaching. Ik kan het niet helpen, ik raak ontzettend gemotiveerd van het idee dat ik anderen een zetje in de goede richting kan geven.

Competitie met mezelf.

Anderen motiveren begon eigenlijk al op mijn 19e als basketbalcoach. Op mijn 24e begon ik mij te focussen op 'life coaching'. Ik bezocht en bekeek ik seminars van onder andere Jim Rohn, Tony Robbins, Eric Thomas, Les Brown, Denzel Washington en Oprah Winfrey. Mijn persoonlijke uitdaging is altijd geweest dat ik een competitie met mezelf aan ga. Ik heb heel lang het gevoel gehad dat ik veel potentie had maar te weinig deed om dat aan te spreken. Door me in 'life coaching' te verdiepen, merkte ik dat ik juist met kleine veranderingen in mijn gewoonten en mindset veel meer kon bereiken. Ik begon de lessen die ik leerde te delen met mensen om mij heen en merkte dat ik ze verder kon helpen en motiveren het beter of anders te doen. Daarop volgde ik een project ' Passie voor je toekomst', waarbij ik jongeren hielp persoonlijke doelen te stellen en zichzelf klaar te stomen voor hun toekomst.

Mijn missie.

Met wat hulp van buitenaf lukken dingen vaak beter. Ik krijg zelf ook dagelijks nog hulp en ben daardoor beter bewapend tegen de uitdagingen van het leven.  Al was het fijn geweest als ik dit eerder had geleerd. Want waarom heeft niemand mij dit eerder verteld? We krijgen op school vooral maatschappelijke vakken, maar echte levenslessen zijn ver te zoeken. Ik voel me daarom geroepen om wat ik geleerd heb breder uit te dragen, zodat ook jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Mijn missie is om de levenslessen die mij verder hebben geholpen te delen met anderen.

Kevin_Motivatedminds_II

     Let's not forget it is you and me vs the problem. Not you vs me. I am not your enemy.

Wat als de wereld.

Wat als we als mensheid meer liefde zouden tonen en kennis en welvaart met elkaar deelt dan zouden we de wereld en elkaar binnen no time naar het volgende niveau kunnen tillen. En als we wat transparanter zijn naar elkaar en elkaar vaker zouden helpen, dan kunnen we met zijn allen zoveel meer bereiken en wordt het leven een interessanter en aangenamer avontuur.

Wat als de wereld.

Meer liefde toont en kennis en welvaart met elkaar deelt. 

Als we wat transparanter zijn naar elkaar en elkaar vaker helpen, dan kunnen we met zijn allen zoveel meer bereiken en wordt het leven een interessanter en aangenamer avontuur.

Kevin helpt je graag verder

Wil je samen met Kevin werken aan jouw weg naar geluk?

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.