Kevin Mac Donald

High Performance Coach
Liefde & Relatie

Start nu!

Werk samen met deze coach aan een betere versie van jezelf.

     Let's not forget it is you and me vs the problem. Not you vs me. I am not your enemy.

In het dagelijks leven ben ik Avionic Engineer, maar mijn vriendin is psycholoog. Daardoor is zij heel geoefend in het omgaan met verschillende emoties en gedachtegangen van een ander, voelde ik mij in gevoelige gesprekken vaak geïntimideerd. "Wat voor diagnose of psychologisch foefje zal ze nu weer gebruiken om mij te manipuleren?" Als gevolg hiervan ben ik me bezig gaan houden met de vraag: "Waarom denk ik wat ik denk en hoe komt het dat ik mij voel zoals ik mij voel?"

Voortdurende zoektocht

In mijn (nog steeds voortdurende) zoektocht heb ik al heel wat lessen geleerd om niet alleen mezelf maar ook mijn partner beter te begrijpen. Hierdoor gingen we beter met elkaar communiceren. En het ging helemaal niet om ingewikkelde protocollen en psychologische trucjes. Het aanpassen van een aantal basis gedachtegangen heeft de kwaliteit van onze relatie enorm verbeterd met de tijd. Behalve dat ik mijn relatie graag goed hou, is er nog een reden dat ik hier zo gedreven mee aan de slag ging. Voor mij is progressie namelijk heel belangrijk. Iedere dag wil ik een beetje slimmer, sterker en wijzer worden. Ik probeer daarom vooral mezelf dagelijks te (laten) coachen, om steeds een betere versie van mezelf te worden. Door mijn zoektocht heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan, waarvan ik weet dat ik anderen hetzelfde kan geven. Maar met mijn lessen uit het verleden dan wat sneller en slimmer. De samenwerking met Motivated Minds is voor mij een grote uitdaging, omdat ik geen officiele opleiding tot coach heb gevolgd. Daarentegen ben ik er dagelijks mee bezig en lees ik veel boeken over metorschap en coaching. Ik kan het niet helpen, ik raak ontzettend gemotiveerd van het idee dat ik anderen een zetje in de goede richting kan geven.

Competitie met mezelf

Anderen motiveren begon eigenlijk al op mijn 19e als basketbalcoach. Op mijn 24e begon ik mij te focussen op 'life coaching'. Ik bezocht en bekeek ik seminars van onder andere Jim Rohn, Tony Robbins, Eric Thomas, Les Brown, Denzel Washington en Oprah. Mijn persoonlijke uitdaging is altijd geweest dat ik een competitie met mezelf aan ga. Ik heb heel lang het gevoel gehad dat ik veel potentie had maar te weinig deed om dat aan te spreken. Door me in 'life coaching' te verdiepen, merkte ik dat ik juist met kleine veranderingen in mijn gewoonten en mindset veel meer kon bereiken. Ik begon de lessen die ik leerde te delen met mensen om mij heen en merkte dat ik ze verder kon helpen en motiveren het beter of anders te doen. Daarop volgde ik een project ' Passie voor je toekomst', waarbij ik jongeren hielp zichzelf doelen te stellen en zichzelf klaar te stomen voor hun toekomst.

Mijn missie

Met wat hulp van buitenaf lukken dingen vaak een stuk beter. Ik krijg zelf ook dagelijks nog wat hulp en ben daardoor beter bewapend tegen de uitdagingen in het leven. Alleen maar door een paar simpele tools en wat aanpassingen in mijn gedachtengang. Al was het fijn geweest als ik een aantal lessen eerder of sneller had kunnen leren. Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld dacht ik dan. We krijgen op school zoveel vakken, maar echte levenslessen ho maar. Ik voel me daarom geroepen om wat ik geleerd heb breder uit te dragen, zodat ook jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Mijn missie is om de levenslessen die mij verder hebben geholpen te delen met anderen.

Kevin_Motivatedminds_II

What if the world.. showed more love and shared more knowledge and prosperity?

Als we wat transparanter zijn naar elkaar en elkaar vaker helpen, dan kunnen we met zijn allen zoveel meer bereiken en wordt het leven een interessanter en aangenamer avontuur.

Kevin helpt je graag verder

Wil je samen met Kevin werken aan jouw weg naar geluk?

Motivated Minds©

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten die zorgen voor jouw persoonlijke groei.
contact: info@motivatedminds.nl Motivated Minds houdt net zoals jij van socializen. Start dus vandaag jouw leerreis via onze sociale mediakanalen.
2019 Motivated Minds