Marielle Krechting

High Performance Coach Meester Je Leven

Ik ben Marielle Krechting, 48 jaar en woon in Amsterdam, samen met mijn hond Syl. In 2016 heb ik mijn eigen praktijk geopend, in eerste instantie als kindercoach. Gaandeweg ging ik niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders coachen. Niet in de laatste plaats, omdat bij een volwassene vaak ook nog heel sterk het 'innerlijk kind' aanwezig is en er heel vaak beschadigde kindstukken bestaan die nog aandacht nodig hebben, voordat de volwassene met een schone lei de toekomst in kan. 

Het ‘rechtzetten’ van schakeltjes uit het verleden is inmiddels mijn specialiteit gebleken. En ik denk dat dit noodzakelijk is, voordat je langdurige gedragsveranderingen kan bereiken. Ik vind het altijd erg leerzaam leuk om met de coachee een korte reis terug in de tijd te maken, kijkend naar waar bepaalde overtuigingen en belemmeringen vandaan komen voordat we ze kunnen oplossen en door kunnen naar de doelen, dromen en plannen voor de toekomst. Samen maken we de weg vrij. En daarom is een van mijn facoriete quotes is die van Bob Sinclar is:‘If you ever meet your inner child, don’t cry, instead tell them everything will be allright’

Waarom ben ik gaan coachen.

'Om gelukkig te zijn, moet je doen waar je gelukkig van wordt', zei oud voetballegende Johan Cruijff.

In de verschillende rollen die ik in het bedrijfsleven had, heb ik eigenlijk al 20 jaar lang mensen gecoached. Ik merkte al gauw dat ik er goed in ben het beste in mensen naar boven te halen.

Vooral toen ik werkte als recruiter, of toen ik als manager een groot team aanstuurde. Ook in mijn eerste baan als stagiair in een revalidatiecentrum voor gehandicapte kinderen, waar ik eigenlijk was ingehuurd voor PR, was ik al direct bezig met het ontdekken van talenten. Zo kon de één heel mooi tekenen en de ander goed pianospelen.

Ik ontdekte daar dat het niet uitmaakt wat je fysieke of je mentale klacht is, maar dat er altijd een kracht of een passie in je aanwezig is die sterker is dan je klacht en als je die naar boven haalt, dan reduceer je de klacht vanzelf. Want als je de nadruk verlegt op wat je wèl kunt, worden je mogelijkheden zoveel groter en het leven zoveel leuker! Ik zeg daarom altijd: ‘Maak van je klacht, je kracht!’

Marielle foto rechts

" Maak van je klacht je kracht"

Wat als de wereld.

Ook in mijn eigen leven merkte ik dat het fijn was om af en toe een coach te hebben. Als kind al, toen mijn ouders gingen scheiden, als student toen mijn vader overleed, een paar jaar geleden toen ik een soort ‘midlife crisis’ had, omdat ik geen kinderen had kunnen krijgen - of toen ik allerlei vage fysieke en mentale klachten kreeg en heel blij was dat een coach mij uitlegde dat ik ‘gewoon’ heel hoogsensitief ben en hoe ik daar mee om kon gaan. Al die ervaringen hebben mij ook gevormd tot de coach die ik nu ben.

Als de wereld angst zou vervangen voor vertrouwen, vertrouwen in onszelf en in elkaar, dan zou de wereld een veilige plek zijn, waarin niemand zichzelf of een ander veroordeelt. We zijn er nu toch en we zijn er maar even, dus laten we er met zijn allen iets moois van maken.

marielle links beter

Waar kan ik jou mee helpen.

Ik wil jou laten zien dat je meer bent dan je klacht, belemmering, overtuiging, of wat de blokkade ook maar is op weg naar je doelen en dromen. Bjivoorbeeld je hoogsensitiveit, angsten of zelfliefde. Samen werken we de blokkades weg. Ik help mensen hun passie te vinden, het beste uit zichzelf te halen, oude kindstukken te helen – en weer veel van zichzelf te gaan houden.

Als je de basis aanpakt, je passie ontdekt en leert van je klachten je kracht te maken, kun je de hele wereld aan. Dat is groei! En groei maakt gelukkig.

"Om gelukkig te zijn, moet je doen waar je gelukkig van wordt"  - Johan Cruijff

Marielle helpt je graag verder

Wil je samen met Marielle werken aan jouw weg naar geluk?

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.