Mireille Bruin

High performance coach - Persoonlijke en emotionele ontwikkeling

Start nu!

Werk samen met deze coach aan een betere versie van jezelf.

"Ga er doorheen en niet omheen"

Mijn carrière als coach begon al vroeg. Achterop de fiets bij mijn moeder, kregen voorbijgangers ongevraagd complimenten van een vijfjarige. En nu ik 39 ben, krijgen ze die nog steeds. Ondanks een turbulente jeugd voelde ik altijd al een vuurtje in mij branden, mijn levensdrang. Ondertussen vertaald dat zich als de overtuiging dat ik altijd ergens doorheen ga in plaats van er omheen. Wat mijn pad ook kruist, ik kan het dragen.

Je plek innemen

Het grootste hoogtepunt in mijn leven was tegelijkertijd het grootste dieptepunt. In 2007 werden mijn prachtige dochter en mijn burn-out geboren. Ik kon het moeilijk erkennen en accepteren omdat deze periode vooral mooi en rustig had moeten zijn. Het duurde even maar ik ontdekte hoe belangrijk het is om je eigen plek in te nemen en jezelf te omarmen en ontwikkelen. Ik vond mijn nieuwe missie: van succesvol plussize model naar powercoach. Ik gunde mijzelf rust en volgde verschillende opleidingen en training tot coach. Daardoor bloeide ik helemaal op en kon ik weer zuiver geven aan anderen en mijzelf. Alleen maar omdat ik mijn plek had ingenomen. Ruim 11 jaar later heb ik enorm veel mensen in beweging gebracht, geraakt en bekrachtigt. Ik leer je de meesterschap van je innerlijke kracht,  authentiek leiderschap, communiceren met jezelf en leven in je volledige potentieel en nog zoveel meer.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is intuïtief en komt voort uit de passie en fascinatie voor het menselijk handelen. Ik heb een persoonlijkheid met een direct en onderzoekend karakter. Met een open mind coach ik mensen omdat ik vind dat iedereen een plek verdient, mag opeisen en volledig mag benutten. Mijn begeleiding biedt een podium tot zelfreflectie. Soms confronterend en scherp, maar bovenal verhelderend. Ik bied je een steun in de rug of een bevestiging van je eigen talenten en kunde. Ik weet feilloos balans aan te brengen tussen een persoonlijke benadering en mijn vakkennis.

mirelle web voor

What if the world.. persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk zou maken als eten en drinken? Dan zouden mensen vaker kiezen voor de liefde in plaats van angst. Persoonlijke ontwikkeling is als de vitaminen voor je ziel en mentale geest. Waar ter wereld ook hoop ik mensen bewust en onbewust te inspireren en te bewegen om de beste versie van zichzelf te zijn en hun plek ten alle tijden in te nemen.

Mireille helpt je graag verder

Wil je samen met Mireille werken aan jouw weg naar geluk?

Motivated Minds©

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten die zorgen voor jouw persoonlijke groei.
contact: info@motivatedminds.nl Motivated Minds houdt net zoals jij van socializen. Start dus vandaag jouw leerreis via onze sociale mediakanalen.
2019 Motivated Minds