Mireille Bruin

High Performance Coach
Persoonlijke & Emotionele ontwikkeling

Mijn carrière als coach begon al vroeg. Achterop de fiets bij mijn moeder, kregen voorbijgangers ongevraagd complimenten van een vijfjarige. En nu ik 40 ben, krijgen ze die nog steeds. Ondanks een turbulente jeugd voelde ik altijd al een vuurtje in mij branden, mijn levensdrang. Ondertussen vertaald dat zich als de overtuiging dat ik altijd ergens doorheen ga in plaats van er omheen. Wat mijn pad ook kruist, ik kan het dragen.

Je plek innemen.

Het grootste hoogtepunt in mijn leven was tegelijkertijd het grootste dieptepunt. In 2007 werden mijn prachtige dochter en mijn burn-out geboren. Ik kon het moeilijk erkennen en accepteren omdat deze periode vooral mooi en rustig had moeten zijn. Het duurde even maar ik ontdekte hoe belangrijk het is om je eigen plek in te nemen en jezelf te omarmen en ontwikkelen. Ik vond mijn nieuwe missie: van succesvol plussize model naar powercoach.

Mijn werkwijze.

Ik gunde mijzelf rust en volgde verschillende opleidingen en training tot coach. Daardoor bloeide ik helemaal op en kon ik weer zuiver geven aan anderen en mijzelf. Alleen maar omdat ik mijn plek had ingenomen. Ruim 11 jaar later heb ik enorm veel mensen in beweging gebracht, geraakt en bekrachtigt. Ik leer je de meesterschap van je innerlijke kracht,  authentiek leiderschap, communiceren met jezelf en leven in je volledige potentieel en nog zoveel meer.

Mijn werkwijze is intuïtief en komt voort uit de passie en fascinatie voor het menselijk handelen. Ik heb een persoonlijkheid met een direct en onderzoekend karakter. Met een open mind coach ik mensen omdat ik vind dat iedereen een plek verdient, mag opeisen en volledig mag benutten. Mijn begeleiding biedt een podium tot zelfreflectie. Soms confronterend en scherp, maar bovenal verhelderend. Ik bied je een steun in de rug of een bevestiging van je eigen talenten en kunde. Ik weet feilloos balans aan te brengen tussen een persoonlijke benadering en mijn vakkennis.

Wat als de wereld.

Wat als je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk zou maken als eten en drinken? Dan zouden mensen vaker kiezen voor de liefde in plaats van angst. Persoonlijke ontwikkeling is als de vitaminen voor je ziel en mentale geest. Waar ter wereld ook hoop ik mensen bewust en onbewust te inspireren en te bewegen om de beste versie van zichzelf te zijn en hun plek ten alle tijden in te nemen.

foto mireille

"Ga er doorheen niet omheen"

'Voel je dat 2020 jouw jaar moet worden, dat je dit jaar écht tijd moet maken voor je eigen geluk, succes en goede voornemens?'

Bekijk Mireille's gratis WebClass: De 5 bevrijdende sleutels naar jouw persoonlijk geluk en succes!

 

Waar ik jou mee kan helpen.

Ik wil ook jou graag inspireren en te prikkelen om je beste leven te leiden. Door je innerlijke kracht ontdekken en te weten wie je werkelijk bent, kun je echt leven vanuit je volle potentie. Dat betekent soms keuzes maken die niet altijd even makkelijk aanvoelen maar ze zullen je helpen jezelf volledig te omarmen. 

En zoals ik altijd zeg: " Ga er niet omheen maar doorheen' alles wat op je pad komt kan je dragen."

Mireille helpt je graag verder

Wil je samen met Mireille werken aan jouw weg naar geluk?

business-executive-working-late-at-night-PMX7S5U

De 5 waardevolle eigenschappen van mensen met een burn-out

Gepost op: 22.11.2019 | Door: Mireille Bruin
Daar zat ik dan, ongeduldig, nerveus en onderuitgezakt op een witte plastic stoel in de wachtkamer van mijn huisarts. Ik wilde hier helemaal niet zijn en een stem in mijn hoofd zei: 'Ik heb hier geen tijd voor. Ik heb 80 andere dingen t...
angry-mother-family-WZY3DUQ

Krijg meer controle over jouw emotionele waakhond

Gepost op: 17.12.2019 | Door: Mireille Bruin
Heb je soms het idee dat je angst, boosheid of frustratie je vijand is? Een gevoel creëert dat erop uit is om je in de problemen te brengen?  Ik ben juist van mening dat emoties onze krachtigste wapens kunnen zijn!    &n...

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.