Pascal Fredrik

High Performance Coach
Meester Je Leven

'Iedereen stapt met een plan de ring in... totdat ze de 1e klap hebben geincasseerd...'. Deze uitspraak is van Mike Tyson, de jongste wereldkampioen boksen aller tijden in het zwaargewicht. Het geeft aan dat ons karakter en gedrag pas echt vorm krijgt als er een gevoel van pijn wordt ervaren. Net als bij het boksen. Voordat je de ring in stapt, denk je na over een plan en strategie om je tegenstander te verslaan. Het denken doe je met verstand. Eenmaal in de ring stroomt de adrenaline door je lijf en maakt je gevoel zich meester van je. Helemaal als je die 1e klap hebt moeten incasseren! Dan denk je niet meer na en neemt het gevoel het over. Om die reden is het van belang dat we ons bewust worden van onze gevoelens en inzicht krijgen in onze emoties.

Bij mij begon dat al heel vroeg. Van kleins af aan had ik namelijk al een hekel aan het gevoel van onrecht in de ruimste zin van het woord. Of het nu om pesten, vals spelen of elkaar op oneerlijke wijze behandelen ging... ik vond altijd een oplossing om tot anderen door te dringen door middel van mijn boodschap. Om die reden koos ik voor de opleiding Communicatie. Echter, na mijn studie wist ik niet wat ik wilde worden en kwam ik uiteindelijk terecht in de Werving en Selectie branche.

Waarom ik ben gaan coachen.

Van kleins af aan had ik namelijk al een hekel aan het gevoel van onrecht in de ruimste zin van het woord. Of het nu om pesten, vals spelen of elkaar op oneerlijke wijze behandelen ging... ik vond altijd een oplossing om tot anderen door te dringen door middel van mijn boodschap. Om die reden koos ik voor de opleiding Communicatie. Echter, na mijn studie wist ik niet wat ik wilde worden en kwam ik uiteindelijk terecht in de Werving en Selectie branche.

Als Intercedent bij een uitzendbureau hervond ik mijn passie om mensen te helpen. Daar coachte ik kandidaten om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij de opdrachtgevers. Dat zette ik voort in mijn werk als Recruiter. Uiteraard moest ik binnen bepaalde kaders werken, met als gevolg dat ik niet echt mijn ei kwijt kon qua coaching.

Nadat ik op het event 'Unleash The Power Within' van Tony Robbins ben geweest, besloot ik om definitief met mijn passie Training & Coaching aan de slag te gaan. In mijn leven is het mijn missie geworden om oneerlijkheid tegen te gaan en mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Hier bij Motivated Minds wil ik jou helpen om het succes dat al in jou zit naar buiten te laten stromen. Ik wil je vooral laten zien wat de kracht van bewustwording is. Wanneer je jouw mindset verandert naar een krachtgevende overtuiging, zal dat leiden tot meer vreugde en succes.

Pascal portret 2

''Het succes zit al in je... je hoeft het er alleen nog maar uit te laten komen''

Pascal nieuw

Wat als de wereld.

Wat als er in de wereld meer verbinding zou zijn vanuit de verschillende culturen? Ik heb door mijn internationale ervaringen de kracht van verbinding van dichtbij meegemaakt. Door kennis te hebben van de cultuur van een ander ontstaat er connectie. Vanaf dat moment vervalt wrok, frustratie en ergernis. Deze vorm van oprechte interesse opent deuren, die voor anderen gesloten blijven. En vanuit die connectie wil ik je helpen om een leven te leiden van ultiem geluk.

Pascal helpt je graag verder

Wil je samen met Pascal werken aan jouw weg naar geluk?

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.