Events.

Groei en ontdek mee op onze events

Unieke momenten met uitzonderlijke mensen.

Naast de verschillende online programma’s die wij aanbieden, organiseren we diverse events. De events zijn een uitgelezen mogelijkheid en een unieke kans om direct in contact te komen met je favoriete coach en andere ambitieuze mensen, die net als jij hun ambities willen waarmaken en dromen willen verwezenlijken. 

Onze events staan bekend om hun vernieuwende en levens veranderende inzichten, verzorgt door geroutineerde en ervaren top coaches. 
Laat je tijdens onze events inspireren en ga dieper in op het doorbreken van patronen, het overwinnen van angsten maar ook het ontdekken van jouw persoonlijk waarden

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven? Wil je het maximale halen uit jouw potentie? Of je nu persoonlijk of zakelijk verder wilt groeien, bij events van motivated minds zijn er uiteenlopende aansluitende life programma’s die je leven voorgoed zullen veranderen.

Goede logo from start

 

From startup to Scale-up

Je bent voor jezelf begonnen met een idee of een droom. De processen en structuren die levensvatbaar waren voor je idee of droom ondersteunen echter niet langer de groei van je bedrijf. De financiële resultaten blijven achter, zijn niet zoals verwacht en er is sprake van een terugloop in de verkopen.

Waar tijdens de opstartfase de focus lag op het ontdekken en uitwerken van je idee of droom, ligt de focus nu op werk dat zich opstapelt, waarbij stress steeds meer de boventoon gaat voeren. Uw organisatie is niet langer effectief en zeker niet efficiënt. Er is geen ruimte voor een heldere visie op strategie, uitbreiding en groei.

Tijdens het Start up to Scale up event leer je hoe je succesvol wordt en blijft? Wat zijn de ingrediënten voor een heldere visie op strategie? Hoe richt  je de processen en structuren in tijdens de groeifase van je organisatie? Dit schept duidelijkheid,  geeft focus in je acties en leidt tot grotere deskundigheid

Anna 1
Autonomie 1
Bedrijven foto beste
ben-face-1-1

 

Launch Your Happinness.

Weet jij wat jou persoonlijk gelukkig en succesvol maakt? Wil je weten hoe je meer controle krijgt over je emoties, doelen en motivatie?

Het Launch Your Happiness event vindt 4 keer per jaar plaats. 

Het event biedt een divers programma voor personen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei, verder willen gaan dan de gebaande paden en dit jaar nog echt hun persoonlijke doelen willen bereiken.

Lanceer op dit fantastische event jouw geluk samen met Motivated Minds en creëer jouw pad naar persoonlijk geluk samen met inspirerende sprekers en vernieuwende workshops.

Launch your Hapiness Small_Color_II

Motivated Minds©

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende online diensten die zorgen voor jouw persoonlijke groei.
contact: info@motivatedminds.nl Motivated Minds houdt net zoals jij van socializen. Start dus vandaag jouw leerreis via onze sociale mediakanalen.
2019 Motivated Minds