Events

Groei en ontdek mee op onze events

Unieke momenten met uitzonderlijke mensen

Sluit je aan bij de movement van mensen die zichzelf en de wereld willen verbeteren

Naast verschillende online programma’s, coaching en workshops organiseert Motivated Minds tranformerende en unieke events. Onze events zijn een uitgelezen mogelijkheid en een unieke kans om direct in contact te komen met je favoriete coach en andere ambitieuze mensen, die net als jij hun ambities willen waarmaken en dromen willen verwezenlijken. Onze events staan bekend om hun vernieuwende en levensveranderende inzichten, verzorgt door geroutineerde en ervaren coaches. 

Laat je tijdens onze events inspireren en ga dieper in op het doorbreken van patronen, het overwinnen van angsten maar ook het ontdekken van jouw persoonlijk waarden en het bereiken van je doelen.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven? Wil je het maximale halen uit jouw potentie? Of je nu persoonlijk of zakelijk verder wilt groeien, bij Motivated Minds zijn er uiteenlopende aansluitende work-life workshops en trainingen die je leven voor goed zullen veranderen.

 

Style Your Mind for Succes

28 februari - Amsterdam

"Overvloed is alleen voor mensen die zich voorbereiden op overvloed."
Klinkt heel logisch, toch?

Maar heb je je voorbereid op overvloed in 2020? Begin jouw jaar met een heldere geest, een sterke mindset en een strategisch plan om het maximale uit 2020 en jouw persoonlijke doelen te halen.

Weet jij wat jou gelukkig en succesvol maakt? Weet jij hoe je controle kunt hebben over je emoties, overtuigingen en gedachten? Wil je weten hoe je meer controle krijgt over je emoties, doelen en motivatie?

Na dit event heb je een duidelijke visie, plan, mindset en strategie om van 2020 je meest succesvolle jaar ooit te maken!

Dit event is Engelstalig.

Style your mind
Liefdes omslag

Legendary Love Life

Ben je op zoek naar de liefde van je leven of heb je het gevoel dat je een relatie hebt die niet langer werkt? Wil je weten hoe je een legendarisch liefdesleven kunt creëren en hoe je het kunt behouden? 

Op 21 december leren liefdescoaches en koppel Kevin en Anna je de geheimen van het vinden en blijven in de liefde. Je leert onder andere hoe je in één klap veel dieper kunt verbinden dan voorheen, hoe je het verleden achter je kunt laten, hoe je plezier en perspectief kunt brengen in je relatie en hoe je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Kijk voor meer informatie en tickets op EventBrite of klik op de onderstaande knop.

foto 1 laag 2
foto 7
foto 2 laag 2
Foto 6

Launch Your Happiness


Weet jij wat jou persoonlijk gelukkig en succesvol maakt? Wil je weten hoe je meer controle krijgt over je emoties, doelen en motivatie?

Het Launch Your Happiness event vindt twee keer per jaar plaats en  biedt een divers programma voor personen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei, verder willen gaan dan de gebaande paden en dit jaar nog echt hun persoonlijke doelen willen bereiken.

Lanceer op dit fantastische event jouw geluk samen met Motivated Minds en creëer jouw pad naar persoonlijk geluk samen met inspirerende sprekers en vernieuwende workshops.

Launch your Hapiness Small_Color_II
Launch Your Happiness Event_SOCIAL_28-09-2019__WEB_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef4
Launch Your Happiness Event_SOCIAL_28-09-2019__WEB_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef7
Launch Your Happiness Event_SOCIAL_28-09-2019__WEB_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef27
Launch Your Happiness Event_SOCIAL_28-09-2019__WEB_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef25
Goede logo from start

 

From Startup to Scale-up

Je bent een business gestart en je denkt een business model te hebben gevonden dat werkt, maar door de bedrijfsgroei ontdek je dat de processen en structuren die werkten bij de start niet langer de groei van je organisatie ondersteunen. Sterker nog, je probeert krampachtig alle processen, structuren en werktaken te beheren maar tevergeefs want je rent door inefficiënte structuren achter de feiten aan. Het resultaat, de financiële resultaten blijven achter, er is geen ruimte meer voor visie en langzaam verdwijnt de motivatie. Je bent zoals veel organisaties terecht gekomen in de zogenaamde Activity Trap

Maar om je organisatie te laten groeien en uit te breiden, is visie het belangrijkste waar je ruimte voor moet maken. Daarom leer je tijdens From startup to Scale-up:

  • Hoe je succesvol wordt en blijft 

  • Wat jouw bedrijf moet doen om de opstartfase te ontgroeien

  • Hoe je voorbij de activity trap komt

  • Hoe je je product/service toekomstbestendig maakt om meer impact te maken

  • Hoe je mindset en persoonlijke waarden je organisatie beïnvloeden

  • Hoe public relations uw bedrijf helpt om meer media-aandacht, meer klanten en meer belangrijke partners te krijgen

  • En nog meer...

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.