Educatie naar een hoger niveau.

► Onbeperkt toegang tot onze online bibliotheek
► Verbeter je persoonlijke en professionele vaardigheden
► Op maat gemaakte gastcolleges, trainingen & workshops

Persoonlijke ontwikkeling onderdeel maken van het curriculum van elk onderwijssysteem in Nederland.

Ons hart ligt bij het coachen en begeleiden van jonge mensen die voor grote levenskeuzes staan, waaronder studenten. Bij Motivated Minds geloven we namelijk dat persoonlijke educatie hét middel is waarmee je levens kunt verbeteren. Het helpt je als mens te groeien, door middel van het ontplooien van je vaardigheden en kennis. Juist studenten, die onze toekomst en daarmee de wereld vormen, dienen zich bewust te zijn van de kracht van professionele én persoonlijke ontwikkeling. Iets dat vaak als luxe wordt gezien terwijl het een vereiste is om jezelf volledig te ontwikkelen. 

Persoonlijke ontwikkeling helpt een student niet alleen bij het ontdekken van zijn of haar eigen talenten maar helpt ook bij het reflecteren op het eigen handelen en gedrag. Het stelt studenten in staat om bewuste levens- en loopbaankeuzes te maken die aansluiten op de persoon die ze daadwerkelijk zijn. Dit vraagt echter om een veranderende aanpak, waarbij onderwijsinstellingen steeds meer een ondersteunende, aanmoedigende en begeleidende rol naar de student gaan vervullen.

Bekijk onze selectie van coaching, trainingen en workshops? Klik dan hier

young-students-checking-on-test-results-on-laptop-QUJW2A7

Coaching & begeleiding voor studenten.

•  Individuele online coaching

•  E-learning platform

•  Workshops & gastcolleges

Bekijk onze selectie van coaching, trainingen en workshops? Klik dan hier

high-school-students-and-teacher-PDZPFF9

Coaching & begeleiding voor docenten.

•  Training & workshops

•  Intervisie

•  Individuele docent coaching

Bekijk onze selectie van coaching, trainingen en workshops? Klik dan hier

Voor alle studenten en docenten van de middelbare
school tot en met de universiteit.

Bart
Bart.
De Haagse Hogeschool

"Bij het eerste coaching gesprek ging de coach eerst kijken wat voor persoon ik ben. Daarna gingen we werken aan de oplossing van mijn doel. De combinatie van persoonlijke aandacht en sturing maakte het zo krachtig."

Tugce1
Tugce.
De Haagse Hogeschool

"Ik vind dat mijn coach op de juiste wijze te werk is gegaan, omdat hij eerst mij en mijn drijfveren heeft achterhaald en erna pas verder ging met mijn doel. Het feit dat ik nu weet wat mijn meest krachtige drijfveer is zorgt dat ik dichter bij mezelf kan blijven."

Foto S
Sirbu.
De Haagse Hogeschool

 "I really like working with coach Audrey. I could really be myself with her which made it so easy. I've learned how to channel my emotions and avoid certain conflicts. The sessions helped me to become more cofident" 

Jochem
Jochem.
De Haagse Hogeschool

"De sessies waren erg nuttig. Daarnaast zijn er ook meer dan genoeg opdrachten meegegeven die me hebben geholpen bij het behalen van mijn doelen. Met behulp van mijn coach heb ik een slag gemaakt in het verminderen van mijn vermoeidheid."
Enkele voordelen voor studenten.

 • Ontdekken van eigen talenten
 • Bewuster worden van eigen gedrag, opvattingen en emoties
 • Beter voorbereid op de arbeidsmarkt
 • Betere balans vinden tussen studie, werk en vrije tijd
 • Ontdekken van intrinsieke motivatie & drijfveren 

Bekijk onze selectie van coaching, trainingen en workshops?
Klik dan hier

group-of-happy-students-reading-books-and-preparin-CC9EVHD
design-students-with-teacher-working-in-cad3d-prin-PPBFMRV
Enkele voordelen voor docenten.

 • Persoonlijke groei als professional en mens
 • Een sparringspartner bij uitdagende cases en studenten
 • Bewust van de drijfveren en interne processen bij studenten
 • Oplossingsgericht doceren en coachen

Bekijk onze selectie van coaching, trainingen en workshops?
Klik dan hier

Voor Studenten.

Lessen of oefeningen in geluk en succes zouden standaard onderdeel moeten uitmaken van elk onderwijscurriculum. Daarom bepalen wij samen met elke onderwijsinstelling wat echt belangrijk is. Zo bieden wij altijd een curriculum aan dat aansluit op de individuele visie en behoefte van elke student.

Meester Je Studie: Individuele online coaching.

Tijdens het Meester Je Studie programma werkt een student samen met zijn persoonlijke coach aan het ontwikkelen van zijn persoonlijke en professionele vaardigheden.

De student werkt aan het behalen van zijn doelen en krijgt de handvatten mee om patronen te creëren die hen helpen een mindset te creëren die nodig is om gelukkig en succesvol te zijn.

Naast het consistent werken aan gezonde (mentale) patronen, bereiden we studenten voor op hun toekomstige positie op de arbeidsmarkt. Het doel is om studenten meer eigenaarschap te geven over hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studenten leren hoe ze vrije, onafhankelijke denkers worden.

Portal

E-learning platform: Meester je Studie.

Studenten krijgen toegang tot het online platform van Motivated Minds met o.a. een inspirerende bibliotheek met onder andere video's, e-books, meditaties en podcast. En elke maand wordt de bibliotheek aangevuld met mooie en bruikbare content.

In de online bibliotheek vinden studenten o.a. praktische informatie over hoe je brein, gedrag, patronen en emoties van invloed zijn op geluk & succes en het behalen van je persoonlijke en professionele doelen. Zo kunnen studenten consistent werken aan hun persoonlijke groei door middel van content die aansluit op hun behoeften.

Daarnaast hebben we speciaal voor studenten verschillende Mini-MasterClasses ontwikkeld die, optioneel, verwerkt kunnen worden in het curriculum.

Dit zijn bijvoorbeeld Mini-MasterClasses op het gebied van:

•  Time Management
•  Verminder je vermoeidheid
•  Een morning ritual voor meer energie
•  Wat zoek ik in mijn toekomstige baan?
•  Hoe ga ik om met tegenslagen?

Workshops & gastcolleges.

Samen met onderwijsinstellingen creëren we op maat gemaakte workshops en gastcolleges, die aansluiten op de behoefte van studenten en scholieren.

Deze workshops en gastcolleges bieden handvatten en methodes die direct toepasbaar zijn in de praktijk, terwijl de student leert zichzelf en zijn persoonlijkheid, drijfveren en passies te ontdekken en ook te cultiveren.

Denk hierbij aan:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Doelen stellen & behalen
 • Hoe bereid ik me als student voor op de arbeidsmarkt|
 • Emotionele intelligentie: Jezelf en je emoties begrijpen

Bovendien biedt ons E-learning platform een eventueel vervolgtraject aan met individuele online coaching om de opgedane kennis direct te vertalen naar de praktijk. Uiteraard kan er ook voor worden gekozen om de aanvullende coaching op locatie in te zetten.

Launch Your Happiness Event_28-09-2019__WEB_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef168

Voor docenten.

Het coachen van moderne studenten vraagt om specifieke vaardigheden die studenten stimuleren actief te leren en verantwoordelijkheid te nemen over het eigen leerproces en levenskeuzes. Wij ondersteunen docenten onder andere in het begeleiden van studenten met uitstelgedrag, het ontdekken van hun carrièremogelijkheden en het behalen van persoonlijke doelen. 

Training & workshops. 

Onze trainingen en workshops zijn bedoeld voor docenten en schoolpersoneel om studenten te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en mentale weerbaarheid. Ons doel is hierbij:

De kennis en vaardigheden van docenten vergroten zodat zij een coachende functie kunnen gaan vervullen. 

Motivated Minds biedt tal van op maat gemaakte trainingen en workshops, die aansluiten op de behoeften van docenten.

Voorbeelden van trainingen & workshops: 

•  Voer oplossingsgerichte gesprekken met studenten
•  Studenten helpen met gezonde patronen
•  Het begrijpen van het jong volwassen brein
•  Ontplooiing: Training en opdrachten voor studenten

 

group-of-senior-people-attending-computer-and-tech-55W4C4M

"We scholen onze kinderen in wiskunde en geschiedenis, maar niet in geluk, kracht en gezondheid - de belangrijkste waarden van het leven."

Wim Hoff

university-students-attending-lecture-on-campus-PW6GJE3

Intervisie.

Docenten worden geconfronteerd met uitdagingen die een individueel en organisatorisch karakter hebben - in de manier waarop wordt lesgegeven, groepsdynamiek en met uitdagende student cases. Intervisies kunnen dienen als klankbord en bieden specifieke praktijkgerichte oplossingen.

Onze coaches hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van docenten en professionals bij het aanpakken van thema's die er echt toe doen. Hierbij krijgen ze de tools aangereikt om specifieke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Enkele voorbeelden

 • Hoe ga ik om met uitdagende student cases?
 • Hoe zorg ik voor een efficiënter leerproces?
 • Hoe zorg ik voor een betere groepsdynamiek?

 

Individuele docent coaching.

Individuele coaching is er voor docenten om hun prestaties te verbeteren, te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en betere begeleiding te kunnen bieden aan studenten. Coaching is uitermate goed inzetbaar in vertrouwelijke situaties die professionele en soms ook persoonlijke obstakels kennen.

Onze High Performance Coaches geven individuele begeleiding aan docenten. Zij luisteren naar, leven zich in en moedigen docenten aan om hen weer in hun kracht te zetten.

Onze coaches werken nauw samen met decanen, mentoren en rectors die bijzondere of uitdagende gevallen zo goed mogelijk willen ondersteunen.

education-concept-university-students-preparing-fo-WDHSH9T

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.