Over Ons

Meer dan alleen Coaching.

Bij Motivated Minds werken er dagelijks talentvolle en passievolle coaches en mensen om personen, professionals en organisaties te begeleiden in hun zoektocht naar persoonlijke groei of zakelijk succes. Door middel van verschillende ontwikkeltrajecten, die persoons- en doelgericht wordt ingezet, ondersteunen wij mensen, organisaties en afdelingen in het realiseren van hun volledige potentie.

Bij Motivated Minds denken we niet outside the box maar kijken we juist met een helikopter-view op de box en daar omheen, zodat je jezelf kunt afvragen waar sta ik nu en waar wil ik naartoe. Wij helpen personen, professionals en organisaties hun doel scherp te stellen en reiken hen handvaten aan om moderne obstakels te lijf te gaan, omdat we geloven dat constante ontwikkeling, de sleutel is tot succes, ontplooiing van talent en ongekende daden. Wij creëren samen de mogelijkheden om te (her)ontdekken wat jouw passies, intrinsieke motivatie en identiteit zijn - dit is namelijk de basis van jou als mens maar bijvoorbeeld ook het fundament van een succesvolle onderneming.

Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren!

We helpen je graag verder.

Iedereen verdient geluk.

Geluk begint met kleine dingen zoals onze dagelijkse keuzes, gezonde patronen, een groei-mindset en natuurlijk waardevolle interacties met anderen.
Kleine keuzes met grote gevolgen.

Daarom is het onze passie om jou de mogelijkheid te bieden iedere dag geluk en persoonlijke groei te laten ervaren in jouw dagelijks leven.

Persoonlijke educatie en coaching dragen hieraan bij, het geeft inzichten en reflectiemomenten zodat je als persoon kunt groeien en voorbij je pijn, onzekerheden en belemmeringen kunt zien.

Onze missie is om jou te helpen om het geluk en succes van binnenuit te ontdekken. Het leven is te kort om stil te blijven staan bij de dingen waar je geen invloed op hebt, er is gelukkig tijd genoeg om impact te maken op de dingen waar je wel invloed op hebt.

Want iedereen verdient geluk, punt.

Onze vier wegen voor meer geluk.

Online bibliotheek_j website

Online bibliotheek
 
Krijg onbeperkt toegang tot onze online bibliotheek vol met video's, blog, challenges, e-books en een inspirerende community die je helpt in je zoektocht naar jouw persoonlijke ontwikkeling

Online MasterClasses_j website

Online WebClasses
 
Laat je inspireren door transformerende ideeën en wereldvernieuwende theorieën door deel te nemen aan één van de online web-of masterclasses van onze inspirerende coaches of andere interessante sprekers

Online video coaching_j website

Online video coaching
 
Spreek waar dan ook ter wereld met jouw persoonlijke coach die je helpt te groeien in één van de gebieden waar jij een uitdaging of een passie ervaart. Onze gecertificeerde coaches staan voor je klaar

Workshops & Events_j website

Workshops & events
Ontdek onze levensveranderende maar praktijkgerichte live events. Deze worden vaak in de vorm van een interactieve workshop gegeven zodat wat je leert direct toepasbaar is in je eigen leven

"Iedereen wordt elke dag ouder, maar niet iedereen groeit elke dag terwijl persoonlijke groei de sleutel is voor geluk en succes."

 

"Ik geloof dat er in iedereen passies, talent en de mooiste dromen schuil gaan ongeacht wie je bent, waar je bent opgegroeid of waar je naar toe wilt groeien. En daarom is het in mijn ogen ondenkbaar dat je personen hun passies en dromen niet kunnen maken. 

Bij Motivated Minds draait alles om de prachtige menselijke transformatie, omdat iedereen een coach en een trainer verdient die je kan helpen groeien naar je volledige potentieel en je bijstaat op je weg naar persoonlijke geluk en succes.

Daarom zet ik me dagelijks met talentvolle mensen in om Nederland bewuster te maken van hun eigen persoonlijke kracht om geluk en succes te creeren in je eigen leven maar ook die van je gezin, je werk en andere aspecten van het leven met diensten als Meester Je Leven.

Ik vind het geweldig om te zien wanneer mensen persoonlijke doorbraken ervaren waardoor ze (weer) gelukkig kunnen zijn, bevrijd van angsten en vol vrijheid weer in hun kracht staan. Het is een eer om te zien welke talenten en mogelijkheden vrijkomen wanneer ik werk met personen aan hun ontwikkeling."

Bwerani Alvares

Webclass foto bwerani

"Wat is jouw persoonlijke missie en visie?"

 

Mitchell_Motivated Minds_24-02-2019_ WEBRES_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef8

"In een wereld continue aan verandering onderhevig ben ik als ondernemer dagelijks bezig met het verscherpen van mijn missie en visie. Dit is niet alleen essentieel voor de groei van mijn bedrijven maar ook voor mijn persoon. Ik word dagelijks geconfronteerd met het maken van lastige keuzes en het nemen van belangrijke beslissingen. Dit vergt motivatie, energie en doorzettingsvermogen en vragen dagelijks om de beste versie van mijzelf. Met Motivated Minds neem ik graag like-minded mensen mee in hun zoektocht naar de beste versie van zichzelf, om net zoals ik een high performer te worden en het maximaal potentieel uit zichzelf te halen.

Juist nu het klimaat aan extreme veranderingen onderhevig is, vind ik het als bewoner van deze mooie wereld, van cruciaal belang dat wij de wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties en daarmee als bewoners van deze wereld een gedeelde mindset, missie en visie creëren voor de inrichting en toekomst van onze aarde."

Mitchell Alvares

Over Motivated Minds.

Bij Motivated Minds geloven we dat passie, talent en mooie dromen niet onbenut mogen blijven. Daarom willen wij coaching voor iedereen toegankelijk maken door middel van vernieuwende online diensten, transformerende coaching en revolutionaire events die zorgen voor persoonlijke groei.

Onze missie is het creëren van een platform waar individuen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien. Dit stelt het in staat een betere omgeving en wereld te creëren voor nu en volgende generaties.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld wordt en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching en een bibliotheek vol inspirerende informatie  over persoonlijke ontwikkeling.