Over Ons

Meer dan alleen Coaching

Bij Motivated Minds geloven we dat persoonlijke educatie hét middel is waarmee je leven kunt verbeteren. Het helpt je als mens te groeien, verrijkt je levenservaring, verbreedt je horizon, vaardigheden en kennis. Maar boven alles draagt het bij tot persoonlijk geluk, wat uiteindelijk tegemoet komt aan een betere wereld.

 

Bij Motivated Minds werken er dagelijks talentvolle en passievolle coaches en mensen om personen, professionals en organisaties te begeleiden in hun zoektocht naar persoonlijke groei of zakelijk succes. Door middel  van verschillende ontwikkeltrajecten, die persoons- en doelgericht wordt ingezet, ondersteunen wij mensen, organisaties en afdelingen in het realiseren van hun volledige potentie.

Bij Motivated Minds denken we niet outside the box maar kijken we juist met een helikopter-view op de box en daar omheen, zodat je jezelf kunt afvragen waar sta ik nu en waar wil ik naartoe. Wij helpen personen, professionals en organisaties hun doel scherp te stellen en reiken hen handvaten aan om moderne obstakels te lijf te gaan, omdat we geloven dat constante ontwikkeling, de sleutel is tot succes, ontplooiing van talent en ongekende daden. Wij creëren samen de mogelijkheden om te (her)ontdekken wat jouw passies, intrinsieke motivatie en identiteit zijn - dit is namelijk de basis van jouw als mens maar ook het fundament van een succesvolle onderneming.

Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren.
We helpen je graag verder.

"Iedereen wordt elke dag ouder, maar niet iedereen groeit elke dag terwijl persoonijke groei de sleutel is voor geluk en succes."

Webclass foto bwerani

"Ik geloof dat er in iedereen passies, talent en de mooiste dromen schuil gaan ongeacht wie je bent, waar je bent opgegroeid of waar je naar toe wilt groeien. En daarom is het in mijn ogen ondenkbaar dat je personen hun passies en dromen niet kunnen maken. 

Bij Motivated Minds draait alles om de prachtige menselijke transformatie, omdat iedereen een coach en een trainer verdient die je kan helpen groeien naar je volledige potentieel en je bijstaat op je weg naar persoonlijke geluk en succes.

Daarom zet ik me dagelijks met talentvolle mensen in om Nederland bewuster te maken van hun eigen persoonlijke kracht om geluk en succes te creeren in je eigen leven maar ook die van je gezin, je werk en andere aspecten van het leven met diensten als Meester Je Leven.

Ik vind het geweldig om te zien wanneer mensen persoonlijke doorbraken ervaren waardoor ze (weer) gelukkig kunnen zijn, bevrijd van angsten en vol vrijheid weer in hun kracht staan. Het is een eer om te zien welke talenten en mogelijkheden vrijkomen wanneer ik werk met personen aan hun ontwikkeling."

Bwerani Alvares

 

"Kwetsbaarheid is het kanaal naar het hart van de ander."

"Ik ben jarenlang opzoek geweest naar wat mijn doel hier op aarde is. Ik ging van studie naar studie en toch ontbrak er iets in mijn leven wat het niet helemaal compleet maakt. Todat ik in aanraking kwam met persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kwam ik erachter dat ik heel veel bezig was met mijn maatschappelijke doelen en te weinig met mijn persoonlijke doelen. 

Het is mijn missie bij Motivated Minds jou te inspireren en bewust te maken waar je van houdt en waar je goed in bent middels passiemanagement. Ik geloof namelijk dat leven vanuit je passie, zorgt voor groei en geluk. 

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor off- en onlilne coachingsprogramma die je hier bij Motivated Minds kunt vinden. Daarbij probeer ik altijd de meest inspirerende en vernieuwende wetenschap, theorieen en ideeën samen te laten komen om unieke ervaringen en content te maken." 

Delano Cronie

Delano website rechts

"Wat is jouw persoonlijke missie en visie?"

Mitchell_Motivated Minds_24-02-2019_ WEBRES_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef8

"In een wereld continue aan verandering onderhevig ben ik als ondernemer dagelijks bezig met het verscherpen van mijn missie en visie. Dit is niet alleen essentieel voor de groei van mijn bedrijven maar ook voor mijn persoon. Ik word dagelijks geconfronteerd met het maken van lastige keuzes en het nemen van belangrijke beslissingen. Dit vergt motivatie, energie en doorzettingsvermogen en vragen dagelijks om de beste versie van mijzelf. Met Motivated Minds neem ik graag like-minded mensen mee in hun zoektocht naar de beste versie van zichzelf, om net zoals ik een high performer te worden en het maximaal potentieel uit zichzelf te halen.

Juist nu het klimaat aan extreme veranderingen onderhevig is, vind ik het als bewoner van deze mooie wereld, van cruciaal belang dat wij de wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties en daarmee als bewoners van deze wereld een gedeelde mindset, missie en visie creëren voor de inrichting en toekomst van onze aarde."

Mitchell Alvares

Bij Motivated Minds geloven we dat persoonlijke educatie hét middel is waarmee je leven kunt verbeteren. Het helpt je als mens te groeien, verrijkt je levenservaring, verbreedt je horizon, vaardigheden en kennis. Maar boven alles draagt het bij tot persoonlijk geluk, wat uiteindelijk tegemoet komt aan een betere wereld.

 

Het Management team van Motivated Minds.

Bwerani

Bwerani Alvares 

Founder & CEO

Mitchell_Motivated Minds_24-02-2019_ WEBRES_Soul2Soul Photography_Vincent van Kleef8

Mitchell Alvares

Co-founder & CCO