MasterClass:
Bevrijd je ware potentie.

Krijg direct toegang tot de enorm krachtige en bevrijdende MasterClass, visualisaties en reflecties! Deze tools gaan verder dan het traditionele doelen stellen. Ontdek je ware identiteit en potentie en veranker wat voor jou belangrijk is met deze MasterClass van Mireille Bruin.

'Ontdek hoe je je ware passie en potentie vindt'

Geef jezelf over aan jouw levensmissie en ga nooit meer voor minder!

tourist-enjoying-by-a-waterfall-in-forest-PY73VFU

 

Voel je ook dat je meer uit het leven wilt halen?

Ben je op zoek naar antwoorden op vragen zoals: 'hoe kom ik dichter bij mezelf en mijn persoonlijk geluk en succes?' Ben je het najagen van oppervlakkige maatschappelijke doelen ook zat en wil je echt gaan voor wat voor jou belangrijk is?

Met andere woorden, voel jij ook dat het leven veel meer inhoud heeft dan alleen die mooie auto voor de deur, die leuke woning of die peperdure vakanties? Natuurlijk zijn deze zaken leuk. Sterker nog, ze kunnen het leven zeer aangenaam maken, maar maken ze je ook echt en vooral blijvend gelukkig?

Ben je klaar voor jouw persoonlijke zoektocht, zodat je zonder belemmeringen kunt gaan voor jouw persoonlijke wensen en doelen?

 

'Alles wat je in het leven wilt bereiken of wilt creëren begint met het ondernemen van gerichte ACTIE'

 

Bevrijd je ware potentie.

Deze zoektocht is voor personen die het maximale uit het leven willen halen en het leven niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. 

In de snelheid van de westerse maatschappij ontkom je er bijna niet aan. Regels, doelen, plichten, verwachtingen. Kortom, verhoogde druk en stress factoren. Het kan aanvoelen alsof dit alles je wordt opgelegd. En, niet verrassend, dat gebeurt vaker dan je denkt. Misschien ervaar jij dit ook.

De MasterClass: 'Bevrijd je ware potentie', helpt je om (weer) te luisteren naar je hart. Want, we worden allemaal geboren met een unieke persoonlijkheid en een uniek doel om te vervullen. Jij dus ook!

Toch zijn veel mensen diep ontevreden over waar hun leven naartoe gaat. Ze zijn niet tevreden over hun werk, partner, woon- of thuissituatie, financiën of zelfs over wie ze zijn (geworden). Ervaar jij dit ook? Dan is het tijd om dit jaar echt te kiezen jouw ware potentie de ruimte te geven en echt te gaan voor jouw wensen en verlangens.

Bevrijd je ware potentie

 

Wat je zult ontdekken.

Hoe 'Bevrijd je ware potentie' je zal helpen in jouw zoektocht naar persoonlijk geluk en succes.

Ontdek aan de hand van onze methodiek wat je ware potentie en verlangen is, zodat er volledige duidelijkheid ontstaat over wat geluk en succes voor jou echt betekenen.
Leer kiezen voor jezelf en verwachtingen los te laten. Ontrafel hoe je je vrij van beperkingen kunt gaan voelen, om het leven te creëren dat jij zo belangrijk vindt. 

Hieronder vind je de vier belangrijkste groeipunten.

 

mindfulness-practice-increasing-positive-energy-4G6H56E
1. Ontgrendel de visie van je leven.

Bevrijd je ware identiteit en waarden en herontdek wat je echt belangrijk vindt in het leven.

Leer hoe je dit kunt inzetten om je diepste verlangen vorm te geven, zodat je de doelen gaat behalen die je persoonlijk geluk en succes zullen schenken en je volledig in balans kunt leven.

Pretty-woman
2. Ontgrendel je innerlijke kracht.

Ontdek hoe je opvoeding, de herinneringen uit je jeugd en andere gebeurtenissen je hebben gevormd en kunnen tegenhouden om te zijn wie je echt wilt zijn.

Leer hoe je jouw persoonlijke verhaal kunt ombuigen in actie. Ontdek hoe jouw verhaal je innerlijke kracht is en hoe je die kracht versterkt en inzet om jouw diepste verlangen te bereiken.

a-young-woman-with-bath-robe-standing-indoors-by-9CMRLUJ
3. Ontgrendel emotioneel meesterschap.

Ontdek waar je diepste emoties vandaan komen en hoe dit jouw gedrag, keuzes en potentie beïnvloedt.

Leer met eenvoudige maar bewezen en waardevolle tools hoe je meer controle krijgt over jouw emoties en helpende emoties kunt oproepen om dichtbij jezelf en je verlangens te blijven. Ontdek waarom je soms vanuit emoties keuzes maakt die je eigenlijk niet wilt maken en hoe je hiermee omgaat.

achieving-success-in-web-development-RJDS5H6
4. Ontgrendel je ware potentie.

Ontdek hoe jij jouw diepste verlangens en potentie kunt manifesteren en meer liefde en groei kunt creëren. Ontdek wat het succesvol behalen van doelen te maken heeft met jouw patronen en overtuigingen.

Leer hoe je energie kunt krijgen van het stellen van doelen en hoe je deze gaat behalen op een daadkrachtige manier, zodat het niet alleen maar een verre droom of wens blijft!

 

Leer, ontdek en groei waar en wanneer je maar wilt.

Het revolutionaire online platform van Motivated Minds brengt MasterClasses, meditaties, visualisaties, e-books, audio, video, live Q&A's en de kracht van een online community bijeen. Leren en ontdekken wordt zo niet alleen leuker, maar ook schept het de mogelijkheid om alles zodanig in te richten dat je kunt groeien waar en wanneer jij wilt.

girl-studying

Transformerende MasterClasses & werkboeken.

Krijg toegang tot de zes hoogwaardige en transformerende programma’s speciaal gemaakt voor personen die waar en wanneer dan ook hun online MasterClass willen volgen en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Elke MasterClass bestaat uit een video-opname en een bijbehorend werkboek met opdrachten. Hierdoor kun je direct reflecteren, belangrijke gedachten opschrijven en actiepunten noteren die je ontvangt van je coach. Daarnaast kun je verschillende technieken op je gemak teruglezen, zodat je deze vaker kunt uitvoeren.

Het MasterClasses pakket bestaat uit 6 modules van één uur: 
Totale waarde: €299,- (tijdelijk voor €89,-)
 1. Jouw diepste verlangen: Ontdek jouw passie
 2. Jouw diepste verlangen: Breng jouw passie in praktijk
 3. De impact van jouw persoonlijk verhaal: Jouw patronen
 4. De impact van jouw persoonlijk verhaal: Jouw kracht
 5. Ontgrendel jouw emotioneel meesterschap
 6. De magie van patronen

 

Ben je er klaar voor om het leven te leven zoals jij dat graag wilt?

Krachtige meditaties, visualisaties en audio.

Het MasterClass pakket bevat krachtige meditaties en visualisaties die je zullen helpen tot rust te komen, de diepere betekenis te vinden op levensvragen en je helpen onbewuste patronen, overtuigingen en gedachten naar de oppervlakte te brengen. Hierdoor kun je zonder belemmerende gedachten groeien. 

Deze tools zullen je helpen nog sneller een transformatie te ervaren. Je eigen High Performance Coach heeft deze krachtige audio voor je klaar staan in jouw online omgeving om jouw persoonlijke groei te versnellen.

Enkele visualisaties zijn:
 1. Een mentaal screenshot van jouw diepste verlangen
 2. Een reis door jouw leven
 3. Omarm jezelf volledig
 4. Breng je gewenste verlangen samen met je identiteit
 5. De magie van dankbaarheid
man-lying-on-sofa-at-home-wearing-headphones-and-SCYMPB9

 

'Ontdek het geheim om een ​​diep vervuld en
doelgericht leven te leiden'

 

online_communication

Een inspirerende online community & live Q&A's.

Het Motivated Minds platform biedt meerdere manieren om met andere deelnemers en je coach in contact te komen en om reacties of vragen onder de content in de MasterClasses te plaatsen.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld mag geworden en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching, een bibliotheek vol informatie en kennis over persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot co-creatie

Stel je eens voor dat je samen met gelijkgestemde mensen groeit en elkaar ondersteunt, inspireert en helpt succesvol te slagen.

Enkele voordelen van onze online community:
 1. De mogelijkheid om vragen te stellen aan deelnemers of je coach
 2. Een besloten Facebook groep waar je kunt samenwerken
 3. Vragen of reacties achterlaten onder video's en andere content

 

Claim nu jouw MasterClass korting.

De MasterClass is nu tijdelijk verkrijgbaar voor €89 (reguliere prijs €299).
Je kunt de MasterClass voor deze prijs alleen op deze pagina aanschaffen.

 

​​​​​​

Jouw stappenplan voor een succesvolle start
van je MasterClass Pakket.

Je bent enkele stappen verwijderd om van start te gaan met jouw MasterClass Pakket. Benieuwd wat je moet doen en wat je te wachten staat als je dit pakket aanschaft? De drie onderstaande punten zullen je begeleiden om je aanschaf en de start van je MasterClass zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

laptop_with_koop
1.   Schaf de MasterClass aan.

Klik op de groene knop 'KOOP DEZE MASTERCLASS' en voeg je pakket toe aan de winkelwagen. Je kunt dan op onze beveiligde omgeving jouw Masterclass direct aanschaffen. 

 

laptop_with_portal
2.   Login op je eigen omgeving.

Voltooi je bestelling en ontvang een e-mail met een login en wachtwoord. Je kunt direct inloggen en jouw nieuwe leeromgeving verkennen of starten met je MasterClass.

laptop_with_masterclasse
3.   Start je MasterClass.

Ga naar www.motivatedminds.nl en log in met het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je MasterClass aan te schaffen. Klik op het MasterClass-overzicht en klik op 'START DE MASTERCLASS' om je persoonlijke reis te starten.


Als organisatie deze MasterClass aanschaffen?
Wilt u voor (enkele van) uw medewerkers deze MasterClass aanschaffen om hen te helpen persoonlijk te ontwikkelen, stress te bestrijden, gepassioneerde medewerkers te creëren of de productiviteit te verhogen? Stuur dan een e-mail naar workfulness@motivatedminds.nl.

 

Klaar om deel te nemen

aan deze transformerende MasterClass?

Je kunt direct starten na de aanschaf van jouw pakket. Bovendien kun je de MasterClass volgen wanneer je maar wilt. Zo kun je er voor kiezen om 1 uur per dag te investeren in je persoonlijke ontwikkeling of een uur per week. Het is helemaal aan jou. Het mooie aan de MasterClass is dat het pakket volledig van jou is en dat je altijd bij jouw content kunt.

Natuurlijk ben je niet alleen. Elke maand heb je een Q&A-moment, zodat je al je vragen aan jouw coach of aan andere deelnemers kunt stellen. Kortom, je krijgt echt alles om vanaf vandaag je leven een nieuwe richting te geven.

Tegen het einde van jouw MasterClass, is worstelen met jouw goede voornemens, persoonlijke doelen en kiezen voor wat voor jouw belangrijk is verleden tijd en ervaar je veel meer passie en zelfvertrouwen, omdat je volledig in lijn bent met je meest authentieke doel.

Als bonus krijg je levenslang toegang tot de MasterClass: 'Bevrijd je ware potentie', samen met alle upgrades en aanvullingen die jouw coach aan het programma zal toevoegen. 

Meld je vandaag nog aan en ontvang 70% Masterclass-korting, omdat we waarderen dat je de tijd hebt genomen om de WebClass: 'De 5 bevrijdende sleutels naar jouw persoonlijk geluk en succes' te bekijken.

 

De beste investering die nooit verkeerd uitpakt, is de
investering in jezelf, je dromen en verlangens'

 

Over Mireille Bruin.

'Wat zou er gebeuren wanneer je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk zou maken als eten en drinken? Zouden mensen dan vaker kiezen voor de liefde in plaats van angst? Persoonlijke ontwikkeling werkt als vitaminen voor je ziel en mentale geest. Waar ter wereld ook, hoop ik mensen, bewust en onbewust, te inspireren en te bewegen om de beste versie van zichzelf te zijn en hun plek ten alle tijde in te nemen.' - Mireille Bruin

Mireille Bruin heeft in de afgelopen 11 jaar meer dan duizenden mensen geholpen met hun persoonlijke en emotionele ontwikkeling en groei en hen daarmee dichter bij hun persoonlijk geluk en succes gebracht. Met haar methodiek leert ze je het meesterschap van je innerlijke kracht, authentiek leiderschap, communiceren met jezelf en leven vanuit je volledige potentieel.

Ze inspireert en prikkelt haar deelnemers om het beste uit het leven te halen, door je innerlijke kracht te ontdekken en te weten wie je werkelijk bent. Op die manier kun je echt gaan leven vanuit je volledige potentie. Dat betekent soms keuzes maken die niet altijd even makkelijk aanvoelen, maar ze zullen je helpen jezelf volledig te omarmen. 

En zoals Mireille altijd zegt: 'Ga er niet omheen, maar doorheen'.

 

Alle MasterClass voordelen op een rij.

Wat je krijgt als je je vandaag inschrijft

 

 1. Krijg na aanschaf direct toegang tot jouw persoonlijke Masterclass-omgeving
 2. Bekijk jouw MasterClass waar en wanneer je wilt
 3. Bekijk jouw MasterClass en werk deze uit in de beschikbare werkboeken
 4. Beluister de bijbehorende audio, zoals meditaties en visualisaties
 5. Krijg toegang tot de besloten Facebook groep en spreek met deelnemers en coaches
 6. Krijg levenslang toegang tot jouw MasterClass incl. alle toevoegingen en upgrades
 7. Alle bestellingen worden verwerkt op een beveiligde server.

Bonus 

 • Ontvang als één van de eerste 70% korting op jouw pakket (€89,- is onze tijdelijke actieprijs)

Heb je nog vragen over deze MasterClass? Stel gerust hier je vraag.

We hopen je te verwelkomen in de MasterClass.

Het team van Motivated Minds
#iedereenverdientgeluk.

MasterClass:
Bevrijd je ware potentie.

Krijg toegang tot de MasterClass en bekijk het waar je maar wilt op alle gangbare apparaten: Android, iOS, desktop en tablet.

Bevrijd je ware_480
299,00
89,00